Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
65051
Players nickname
Vasa Smokey
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Jul 2, 2025
Time
00:00
Proofs
Thread 'Leader za Ballas Gang|Vasa Smokeyy' Thread 'Lider za Ballas Gang| Vasa Smokey'

vasa_smokey

Player
Player
Poštovana administracijo,ja pišem žalbu ma admina Niko Salamancu iz razloga sto sam ja stalno odbijen za mogućnost da postanem administrator.Imaju dole 2 linka u jednom linku je datum 17.3.2025. kad sam se prijavio za Ballas Gang i odbijen sam i nisam imao dovoljno godina svakako.Ja u real life sam napunio 14 godina 8.5.2025. , a na forumu piše da sam napunio 14 godina u junu.Na drugom linku je aplikacija je isto za Ballas Gang al je datum 20.6.2025. ja sam tu aplikaciju od marta copy paste-o i nisam video da nisam promenio za godine.I sad idalje imam problem za prijave i za lidera i za admina zbog jedne moje male greske.Ne bih hteo da admin Niko Salamanca bude ni kritikovan možda,niti ništa samo želim i ja da steknem pravo za prijave da pokušam da budem i ja možda lider ili možda administrator ovog divnog projekta.Mislim da zaslužujem da dobijem pravo prijave za lidera i administratora kao i svi ostali.Hvala na čitanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom