Ovaj lik masovno krsi pravila,mozete proveriti da se jos kazni vrse protiv njega p.z.z 1.1... Ide redom i ubija ljude po gradu... Takodje ne znam odakle zna da me juri policija.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo ja nikog ne ubijam po gradu, zadnju put sam kaznjen ne secam se ni ja kada i nemam uopste puno kazni.A znam da te juri pd jer sam na dark netu uzeo da te ubijem kao trazeno lice. pozz burazOvaj lik masovno krsi pravila,mozete proveriti da se jos kazni vrse protiv njega p.z.z 1.1... Ide redom i ubija ljude po gradu... Takodje ne znam odakle zna da me juri policija.
Svaki offtopic komentar zelim da bude KAZNJEN... Ja nikad nisam koristio redux niti znam sta je to+ ti je redux ilegalan dobice za 4.1 nemas death effect
i de uspori te kamione sto ti kroz sobu prolaze
.Prvo ja nikog ne ubijam po gradu, zadnju put sam kaznjen ne secam se ni ja kada i nemam uopste puno kazni.A znam da te juri pd jer sam na dark netu uzeo da te ubijem kao trazeno lice. pozz buraz