Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešna odluka administratora | Nemanja Zajcev

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74796
Players nickname
Ivica Todoric
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Jul 7, 2025
Time
20:55
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1075153/

Ivica Todoric

Player
Player
1.Kako mu može prihvatiti POV od svega par sekundi. Iseko je dio gdje je zavržio u zatvoru nakon što sam proveo nalog za ubistvo.

2. G.P. 6.15 glasi: "Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI."

To znači da se ja trebam upustiti u RP, ali sam moj čin prihvatanja naloga za ubistvo, te sprovođenja istog je upuštanje u RP (barem kako pravilo citira). Ja sam mu rekao o čemu se radi, te je i sam vidio da je završio u zatvoru poslije, međutim on je postavio video od 5 sekundi gdje se to ne vidi, te se pravio glup. U pravilu, 5 sekundi je samo primer koji se u većini slućajeva koristi, a ne nužno pravilo, te je to normalno, jer nema smisla da ja upozoravam osobu 5 sekundi prije nego što ću je ubiti iako ću je ubiti kako god se situacija odvila. To bi bilo nerealno, te se tako atentati ne mogu odviti u stvarnosti.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom