Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
73596
Players nickname
Sergeii Blanco
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Jul 7, 2025
Time
23:05
Proofs
XXX

Hugo123fbcv

Player
Player
Dragi Administratori
Želim da ti se iskreno izvinim zbog svega što sam rekao. Znam da sam te uvredio/la i iskreno mi je žao zbog toga. Nije mi bila namera da te povredim, ali shvatam da sam prešao granicu i da su moje reči bile neprikladne i bolne.Cenim te i poštujem, i nikada ne bih želeo/la da narušim naš odnos. Nadam se da ćeš moći da mi oprostiš i da ćemo moći da razgovaramo o svemu, kad budeš spreman.
Još jednom, izvinjavam se od srca.
Ako nemogu da dobijem unban mozeli kazna biti smanjena.

Hugo123fbcv

Player
Player
Dragi Administratori
Želim da ti se iskreno izvinim zbog svega što sam rekao. Znam da sam te uvredio/la i iskreno mi je žao zbog toga. Nije mi bila namera da te povredim, ali shvatam sam prešao granicu i da su moje reči bile neprikladne i bolne.Cenim te i poštujem, i nikada ne bih želeo/la da narušim naš odnos. Nadam se da ćeš moći da mi oprostiš i da ćemo moći da razgovaramo o svemu, kad budeš spreman.

Hugo123fbcv

Player
Player
Dragi Administratori
Želim da ti se iskreno izvinim zbog svega što sam rekao. . Nije mi bila namera da VAS povredim, ali shvatam da sam prešao granicu i da su moje reči bile neprikladne i bolne.
ovako treba izgledat ne onako kao sto je gore

Hugo123fbcv

Player
Player
Dragi Administratori
Želim da ti se iskreno izvinim zbog svega što sam rekao. . Nije mi bila namera da VAS povredim, ali shvatam da sam prešao granicu i da su moje reči bile neprikladne i bolne.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom