Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande I Benjoo Aditoreee 4501

Rejected
Status
Not open for further replies.

benjo_aditore

Player
Player

Informacije

1. Vaše ime IRL:
Benjamin
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:
GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-10h
5. Vaš Discord: bacyphase03
6. Vaše ingame ime: Benjoo Aditoreee
7. Vaš ID: 4501

1. Lider za Marabunta Grande,

1. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem),
2.1 Na ovom projektu sam već dugo vremena aktivan i prikupio sam veliko iskustvo kroz razne pozicije, uključujući i suspenda i HC-a u više organizacija. Znam kako je biti i na dnu i na vrhu hijerarhije. Sada bih volio preuzeti vodstvo nad Marabunta Grande jer osjećam da sam spreman završiti ono što sam ranije započeo – ovaj put ozbiljno, organizirano i s jasnim ciljevima.

2.2 Marabunta Grande je banda s jakim identitetom i odličnom lokacijom koja pruža brojne prilike za RP i akciju. Njihova zona je taktički pogodna za zasjede, čuvanje teritorija i organizaciju napada. Moj cilj je da svaki član bande osjeti pripadnost i uzbuđenje koje Marabunta pruža – bilo kroz borbu za teritoriju, ulične konflikte ili ozbiljne kriminalne poduhvate.

2.3 Marabunta ima jak vizualni i ulični identitet, koji bih dodatno razvijao kroz česte akcije, RP evente i konstantnu aktivnost. Planiram organizirati akcije svakih 2-3 sata, uz dodatne tajne operacije, sabotaže i pomorske upade. Cilj mi je da članovima nikad ne bude dosadno i da znaju da su dio ozbiljne, poštovane organizacije.

3. Moji prijedlozi za poboljsanje RolePlay razine unutar organizacije:

3.1 Razvoj grafiti tima
Organizirao bih veći, posvećeni graffiti tim unutar organizacije. Fokus bi bio na obilježavanju što više teritorija našim sprejevima, čime bismo dodatno povećali utjecaj bande u gradu. Veći broj osvojenih sprejeva direktno bi povećao prihode organizacije, što bi mi omogućilo da nagradim aktivne članove bonusima i time dodatno motiviram članstvo na veću aktivnost i lojalnost.

3.2 Saveznistva s drugim bandama
Radio bih na uspostavljanju privremenih saveza s ostalim bandama radi zajedničkih ciljeva – primjerice, koordinirane pljačke trgovina ili prepadi na neprijateljske teritorije. Time bismo povećali RP dinamiku i omogućili organizaciji da bude dio većih, uzbudljivijih događaja unutar grada.

3.3 Mini kaotične akcije većih događaja
Kako bi atmosfera bande uvijek bila živa, između većih akcija bih organizirao spontane, mini RP događaje – poput iznenadnih upada, uličnih blokada, izazivanja kaosa ili provokacija prema drugim frakcijama. Time bismo održavali prisutnost na ulicama i opravdali svrhu bande u svijetu koji se temelji na kriminalu i borbi za moć.

Rankovi:
13. Leader
12. CO Leader
11. OG
10. Mini OG
-------------HC------------
9. Turfer
8. Mara gangsta
7. Grafiti Team Leader
6. Grafiti Team
5. Diller
4. Geto boy
3. Mini Geto boy
2. Suspend (24h)
1. Suspend (48h)

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Odbijeno.

Aplikacije za Marabunta Grande nisu jos otvorene !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom