Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP I Korumpirana Biografija I Niina Hanagaki 4035

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nina Hanagaki

Player
Player
Ime: Niina Hanagaki
Pol: Žensko
Starost: 39
Rasa: Bijela
Nacionalnost: Bosanka
Mesto rođenja: Sarajevo
Otac: Nikola Hanagaki
Majka: Mia Hanagaki
Težina: 56
Visina: 171
Boja očiju: Smeđe
Boja kose: Bjela
Tetovaže: ledja, leva ruka, desna ruka.
Prednosti: Snalazjiva,Voznja vozila i rukovanje oruzijem
Slabost: Problemi sa ljutnjom
__________________________________________________________________________________________________________________________________

Životna priča: 100+ riječi

Nina Angel je rođen 24.juna 1992. godine u Sarajevu, najvecem gradu Bosne . Od malih nogu Nina je odrasla u teškim okolnostima, okružena siromaštvom i utjecajem lokalnog kriminala. Još kao tinejdžerka, upala je u loše društvo i počela se baviti sitnim krađama i preprodajom. Brzo je postala poznata u podzemlju svog grada kao vješta i neustrašiva. Međutim, jedan događaj promijenio je sve. Nina je bila uključena u pljačku koja je pošla po zlu, zbog čega je završila u zatvoru. Tamo je imala vremena da razmisli o svom životu i svojim izborima. U zatvoru je Nina odlučila promijeniti svoj život. Koristila je svoje vrijeme za obrazovanje, čitanje i razgovore s drugim osuđenicima. Nakon izlaska, posvetila se rehabilitaciji i ponovnom povezivanju s porodicom. Danas Nina radi kao savjetnica za mlade koji su skloni kriminalu, dijeleći svoje iskustvo i inspirirajući ih da odaberu bolji put u životu.

Prica o Karijeri :
Moje ime je Niina Hanagaki. U SAHP sam stupila sa željom da budem deo nečega većeg, da zaštitim građane San Andreasa i održavam red na autoputevima. Karijeru sam započela kao obična patrolna policajka, bez mnogo iskustva, ali sa ogromnom voljom da učim i napredujem. Prve mesece sam provodila na rutinskim patrolama, zaustavljajući vozače zbog prekoračenja brzine, neispravnih vozila i sumnjivog ponašanja. Bila sam tiha, posmatrala i upijala znanje od starijih kolega.

Vremenom sam shvatila da posao na terenu nije samo pisanje kazni – to je igra informacija, uticaja i pregovora. Počela sam da gradim kontakte, kako unutar službe, tako i van nje. Kroz te odnose sam sve češće dolazila u situacije gde sam mogla da biram: da poštujem pravila ili da ih savijem zarad koristi. Nisam uvek birala zakon.

Kako su godine prolazile, postala sam poznata među kolegama po efikasnosti – ali i po tome da "znam kako sistem funkcioniše". Ubrzo sam napredovala do čina narednice. Počela sam da vodim manje timove i donosim važne odluke na terenu. Naučila sam kako da balansiram između službene dužnosti i ličnih interesa, bez da ostavim tragove.

Danas, moje ime nosi težinu unutar SAHP-a. Znam pravila, znam rupe u njima, i znam kako da ih iskoristim. Karijeru nisam izgradila na poštenju, već na prilagodljivosti. I dok mnogi veruju da sam samo još jedna posvećena službenica – istina je da sam mnogo više od toga.
__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ishodi:
Nina moze eliminisati ili onesvjestiti kolegu,kriminalca, civila, pronadje skrivenu kamericu (pomoću /try komande) ako bude uhvacena u korupciji.

Nina moze da sarađuje sa bandamada ili kriminalnim familijama radi prikupljjanja dokaza i moze da pljacka.
Nina ima mogućnost da pretražuje i veze sa bilo koje strane i pruza prvu pomoc licu sa pištoljem ,ali ne sa puskom, skuplja predmete sa poda, vozi automobil, otvara PDA.

Nina moze primiti municiju, oružije, pancire, i novac do $100,000 kao mito.

Nina moze ocistiti dosije ili ukloniti poternicu bilo kojem licu.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVAĆENA.
Mito ne možete da tražite.
Pazite na pravilo PG
Pazite na PD 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom