Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27411
Players nickname
Ramzi
Suspect ID
58527 75319
Date of violation
Jul 8, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/

Konstantin Gracanin

Player
Player
Postovana administracijo ovaj igrac krsi pravilo black list evaiding ili ban evaidin kako go znaci ovako to je bl igrac laza rubiroza koj je dobijo bl za vredjanje servera nakon toga on je evaidao na mnogo naloga i krao naloge sa njegovim drugom kimijem nakon toga nije igrao godinu dana i sad se opet vratio na ovaj predivan projekat i uzeo familise sve to radi uz pomoc spoofera koj je napravio luka joe i njegov drug kolko sam ja upoznat u tu situaciju evo i jedan dokaz da je to on i zamolio bi da se sto brze da se kazni da bi mogao neki normalan igrac da uzme organizaciju a ne da uzimaju ovi ban evaider

evo pov
evo pov de se vidi da se spofao i da priznaje da ban evaida onda nakon toga sam pokazao na discord od dosta poznate familije barcode da je kod njih bio i zhtevao role i vidi se id koj je rank i sve mozete slobodno proveriti da je to on jer je sa ovog discorda banovan na grand roleplay discordu to se lako vidi

Lazo sledeci put pusti mog druga u org.

Pozdrav od Ramzija za sve rubiroze sledeci je aquy.
Ramzi jesi toliko nisko pao da pravis lazne discorde i ulazis u random familije navodis tudje id-eve i dopisujes se sam sa sobom u nadi da ces namestiti ban nekome iz ljubomore?
Ako je ovo nekakav dokaz za evade ja cu evo odma da napravim nov discord nazovem se sujo mimba napisem sebi u dm da sam id 10 na mejnu i da evadam i ucicu u barcode napisati role request i staviti id i preimenovati se u nixa simba id: 10.

MattNomiss

Player
Player
Ramzi jesi toliko nisko pao da pravis lazne discorde i ulazis u random familije navodis tudje id-eve i dopisujes se sam sa sobom u nadi da ces namestiti ban nekome iz ljubomore?
Ako je ovo nekakav dokaz za evade ja cu evo odma da napravim nov discord nazovem se sujo mimba napisem sebi u dm da sam id 10 na mejnu i da evadam i ucicu u barcode napisati role request i staviti id i preimenovati se u nixa simba id: 10.
HAHAHAHAHAHA vidi se njegov discord bato i on je banovan sa grp dca i da nije lako se to nadje tkd nemoj da lazes kimi nisi trebo da se kacis samnom i sam znas da cu i tebe i celu rubirozu unistiti sad turfaj dok mozes

MattNomiss

Player
Player
I vidi kad mi laza to napisao kad smo se ja i ti tek posvadjali da kao sto ti kazes sam sebi pisem odma bi ga okacio ne sad nakon toga kad se iskurcio mom drugu laza i ognjen tako da jebiga to je prvo nisi trebo da kacis na forumu za evaid kad i sam ti evaidas i kao kacis nekoga za jebiga kimi turfaj dok mozes

Status
Not open for further replies.
Top Bottom