Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
72531
Players nickname
Bambus Trigger
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Mar 3, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/pov-3ZpmAvN

Makedonec_2008

Player
Player
Dobar dan Abraham/Mujo/Aldin i citava GRP Administracijo.Ja sa ID 72531 na datum 03.03.2025 sam dobio BL za Cheat.U ovu priliku bi hteo da se izvinim vama i svim igracima GRP serveru za to.PRIHVACAM DA SAM JA KRIV I SVESTAN SAM STA SAM URADIO I STIDIM SE I NIKADA NECE SE PONOVITI.Kako sta sam napomenuo prihvacam svoju krivicu i nikada nece se ponoviti i nadam se da ce te mi dati jos jednu sansu da udjem i da igram na GRP RS 1 serveru.Hteo bi da se vratim na GRP RS 1 serveru jel pred se sam mnogo vremena proveo igrajuci i ima mnogo ljudi koj sam upozo i koje me vole.

PRISTAJEM NA FULL WIPE I MONEY WIPE !!

Hvala unapred i hvala na citanju.

Shiki_Spasojevic

Player
Player
Dobar dan Abraham/Mujo/Aldin i citava GRP Administracijo.Ja sa ID 72531 na datum 03.03.2025 sam dobio BL za Cheat.U ovu priliku bi hteo da se izvinim vama i svim igracima GRP serveru za to.PRIHVACAM DA SAM JA KRIV I SVESTAN SAM STA SAM URADIO I STIDIM SE I NIKADA NECE SE PONOVITI.Kako sta sam napomenuo prihvacam svoju krivicu i nikada nece se ponoviti i nadam se da ce te mi dati jos jednu sansu da udjem i da igram na GRP RS 1 serveru.Hteo bi da se vratim na GRP RS 1 serveru jel pred se sam mnogo vremena proveo igrajuci i ima mnogo ljudi koj sam upozo i koje me vole.

ZASLUZUJES UN BAN

Lee North

Player
Player

igrace treba dobit UN BAN

Status
Not open for further replies.
Top Bottom