Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved NG I Korumpirana Biografija I Bole Top I 36693

Status
Not open for further replies.

Bole Top

EX x2 Families Leader, EX EMS Leader
Player
Organizacija: Nacionalana Garda

Ime: Bole Top
Starost: 33
Nacionalnost: Bošnjak
Mesto rođenja: Zenica
Pol: Muski
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smeda
Tetovaže: Na obe noge
Prednosti: Pametan i lukav
Slabost: Tvrdoglav

Zivotna prica: Kao mali sam vec bio predstavljen kriminalu. Moj otac je bio visoko pozicionirani mafijas u organizaciji Los Santos Vagos. Vec me od malih koraka ucio kako voditi ilegalnu stranu u gradu Los Sanotsa. Bio sam njegova desna ruka. Sve smo radili zajedno sve dok ga policija nije uhvatila. Nije me hteo odati policiji i tako sam ostao na ulicama los santosa. Vec neko vreme smisljam plan kako da ga oslobodim. Pa sam dosao na ideju da se infiltriram u Nacionalnu Gardu. S obzirom da me otac nije odao imao sam cist dosje. Tako sam usao u NG kako bih dobio pristup zatvoru da spasim svoga oca.

Prica o karijeri: Bio sam jedan od najvrednijih vojnika kroz svo vreme. Brzo sam napredovao iz normalnog vojnika u zastavnika pa u porucnika pa narednika pa na posljetku sam se sblizio sa generalom i postao njegov asistent. Sada sam mogao zapoceti spasavanje svoga oca uz pomoc velikog pristupa u vojsci. Naravno neki put nije sve bilo na racunalima i neke informacije sam trebao uzeti sam u svoje ruke. Shvatio sam gdje je najbolje mjesto da ih ispitam i zatim dokrajcim. Tako iz dana u dan se sve vise priblizavam svom ocu. Nakon jednog ispitavanja saznao sam u kojem se zatvoru nalazi. Tu je krenuo zavrsni dio plana koju cu obaviti u skorom vremenu.
Perkovi:
- Bole moze zbog spretnosti koje je stekao tijekom treninga moze da pretražuje, vuče, otvara PDA, ubacuje/izbacuje iz auta, pruza pvu pomoc sa revolverom/tejzerom u ruci. (ne sa puskom)
- Bole moze uzimati mito (do 100k), drogu, oruzje,municiju i pancire i ilegalne oruzje
- Bole moze ici 2v1
- Bole se moze bahato ponasati prema kolegama/kriminalcima (ne na talacku)
- Bole može da nosi i druge maske i pancire sobzirom na veliku spremnost koju je stekao.
- Bole može da patrolira getom.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVAĆENA.
Mito ne možete da tražite.
Pazite na pravilo PG
Pazite na PD 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom