Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider ya Marabunta Granade|Strahinja Verstappen

STRASKO STRAHINJA

Player
Player
1.Vase ime IRL:Strahinja
2.Vase godine:18
3.Vremenska zona:GMT+2
4.Prosek online po danu:2-8 sati
5.Vas Disord:strahinja7
6.Vase ingame ime:Strahinja Verstappen
7.Vas ID:39751

Dodatne informacije:
1.Lider za Marabunta Granade

2.Zasto zelite biti Lider ove specificne oragnizacije?(Navedite tri razloga uz objasnjenje)
1)Prosao sam kroz sve kriminalne organizacije te sam u nekim bio i HC te smatram da imam dovoljno iskustva da budem lider.Gledao sam lidere kako ih vode te sam ucio na njihovim greskama to jest sta je dobro,a sta nije dobro odradjeno.
2)Imam iza sebe spreman HC koji bi mi pomagao na akcijama te smatram da nebi bilo nikakvih problema te bi mi govorili sta je dobro,a sta nije dobro odradjeno.
3)Hteo bih napraviti organizaciju koja bi pobedjivala naakcijama te bila upamcena jednog dana dok budem lider.

3.Vas savet za poboljsanje RolePlaya u o organizacijiu?

Sastanke bih odrzavao najmanje 1 put sedmicno da popricam sa clanovima da mi kazu da li imaju neku zamerku i sta bi poboljsali u organizaciji.

HC i Ja bi detaljno ispitivali ljude ako bi hteli da udju u organizaciju te bi samnjili krsenje pravila u organizaciji.

Toskicnost bi bila zabranjena kod mene u organizaciji te bi kaznjavao ljude koji budu toksicni.

Zamenici i Hc bi mi pomagali u vodjenju organizacije te bi mi davali savete za poboljsanje organizacije.

Zahtevao bih da ljudi imaju namjanje 7 godina u gradu kako bi mogli da udju u organizaciju.

Odrzavao bih akcije kao sto su:fz reid,gus store,talacke itd.

Na aktivnost bih delio bonuse ili rank up tako isto i za neaktivnost bih delio rank down.

Kada ljudi nebi imali sta da rade poslao bih ih da farbaju grafite,da robaju itd.

Vodio bih ljude na podmornicu i tajne zbog municije i oruzija.

Rankovi:
1.Suspend
2.Newbie
3.Loyal Member
4.Fleaer
5.Grafiti team
6.Grafiti team leader
7.Ghetto Cleaner
8.Big Blod
9.Turf Team
10.O.G
------HC------
11.Legend
12.Co-Leader
13.Leader

Hvala na citanju moje prijave.Srecno ostalim kandidatima.

Top Bottom