Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal | Laganje Administracije | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50033
Players nickname
Aldin Verstappen
Administrators nickname
xxxx
Date
Jan 27, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/t8LBSUA

Nidall_Obamaa

Player
Player
Pišem ovu poruku sa dubokim žaljenjem i iskrenim izvinjenjem zbog svojih postupaka koji su doveli do mog bana za laganje administracije. Svjestan sam da sam prekršio pravilo projekta i da su moji postupci bili neprimjereni, neprihvatljivi ili na bilo koji način remetili projekat. U potpunosti prihvatam odgovornost za ono što se dogodilo i ne pokušavam da opravdam svoje ponašanje. Sada kako je proslo duze vrjeme, jasno vidim koliko je važno poštovati pravila i vrednosti koje ste postavili, i iskreno mi je žao ako sam ikoga uvrijedio, uznemirio ili na bilo koji način negativno uticao na projekat. Greške su dio života, ali najvažnije je da iz njih učimo. Obećavam da sam shvatio pouku iz ove situacije i da ću ukoliko mi pružite drugu šansu biti uzoran član projekta, poštovati pravila i doprinositi pozitivnoj atmosferi. Zahvaljujem Vam što ste odvojili vreme da pročitate ovaj appeal. Iskreno se nadam da ćete razmotriti mogućnost uklanjanja bana i omogućiti mi da se vratim na vas projekt.
Još jednom izvinjavam se od srca.
I prihvatam sve konsekvence kao (money wipe, admin blacklist...).

Discord: prcsega
Socialclub: Sega0Mega5 ( kasnije sam promjenio ime u PRCSega )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom