Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38227
Players nickname
Roland VigBorge
Administrators nickname
Vuk Zajcev
Date
Jul 9, 2025
Time
15:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1076761/

Roland Vig

Player
Player
Postovana administracijo , ja mislim da je odluka pogresna posto jest video je mozda kratak ali ako treba mogu uploadovati i duzi mada pre i posle i ove nema niceg u vezi ovoga , znaci ja na mapi video da mi je neko iz fema tamo kao sto se vidi po imenu milos culum , ja sam samo hteo da vidim sta se tamo desava i kao sto se vidi na snimku ID 54003 na pocetku nije naveo nikakvi razlog pre nego sto me udario sa palicom sto se tretira oruzijem (kolko ja znam to je kao da je i opucao ka meni ili u mene bez brojanja) kasnije jeste vidi na videu da je poceo brojati i da napustimo posed sto i jesam uradio posto nije mi se dalo raspravljam bilo sta kad je on vec prekrsio pravilo grada

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

POV si isjekao u sred situacije staje , admin je trebao odmah da ti zahtjeva duzi POV , a udaranje palicom nije GP6.15 ima svoje pravilo , al obzirom da ovo nije POV cjele situacije niko nece biti kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom