Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Marabunta Grande | Enna Boombatz

Enna Boombatz

Player
Player
1. Vaše ime u RL - Dino
2. Vaše godine - 17
3. Vremenska zona - GMT + 2
4. Prosječna aktivnost na dan - 5-10h
5. Vaš Diskord - droktor
6. Vaše Ingame ime - Enna Boombatz
7. Vaš ID - 38690

Dodatne Informacije

1. Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Imam jasan plan za razvoj kriminalne scene i želim podići Marabuntu na vrh. Marabunta Grande je banda sa velikim potencijalom da dominira ulicama, a moj cilj je da je organizujem tako da svaki član zna svoju ulogu. Planiram efikasnu raspodjelu funkcija (rankova), napade na turfove, i ozbiljnu kontrolu nad biznisima. Želim da budemo najaktivnija i najdisciplinovanija organizacija na serveru.
2.2 Imam organizacijske sposobnosti i iskustvo u vođenju tima. Tokom igranja na serveru naučio sam kako pravilno organizovati tim, rasporediti zadatke i održavati red i disciplinu. Znam kako motivisati ljude da budu aktivni i kako izgraditi poštovanje unutar organizacije. Fokus mi nije samo na RP, već i na tome da ekipa funkcioniše kao prava porodica gdje se svi osjećaju uključeno.
2.3 Želim stvoriti aktivnu i lojalnu zajednicu igrača. Ne želim samo „liderstvo zbog moći“, već želim da napravim tim ljudi koji će uživati u zajedničkom igranju, pomagati jedni drugima i predstavljati Marabuntu s ponosom. Fokusirat ću se na regrutaciju kvalitetnih članova, RP događaje, i motivisanje ekipe da budemo prisutni na svakom eventu od zone do store robbery-ja.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 Više komunikacije i dijaloga među članovima
3.2 Korištenje realnih situacija u RP-u, bez žurbe i forsiranja i bez kršenja pravila
3.3 Fokus na kvalitetan i uvjerljiv RP tokom svih akcija
3.4 Aktivno uključivanje u server događaje i kolaboracija sa drugim organizacijama
3.5 Održavanje otvorene komunikacije i podrške među članovima

4. Rankovi
1. Suspend
2. Newbie
3. Ghetto man
4. Ghetto warrior
5. Ghetto boy
6. Grafitti team
7. Grafitti team leader
8. Hitman
9. Turfer
10. Capo