Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Marabunta Grande | Lazar Vercetti

Rejected
Status
Not open for further replies.

lazarbrat

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL : Lazar
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : Gmt+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 2-12h
5. Vaš Diskord : Lazarzarla
6. Vaše Ingame ime : Lazar Vercetti
7. Vaš ID : 755

Dodatne Informacije
1. Lider za... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

2. Zasto zelim da budem lider ovo posebne organizacije ?

1. Eh ovako da krenemo... Prvi i najbitniji razlog zasto bih hteo da se konkurisem i da budem lider ove veome kontraverzne i zanimljive organizacije na ovom serveru je:
Zato sto imam volju da radim i da vodim organizaciju ( nije bitno kakav tip organizacije ). Veoma bih hteo da vodim ovakvu organizaciji kao sto je Marabunta.
Marabunta je Gang organizacija a ja najvise preferiram takav tip organizacija kao sto je Marabunta Grande. Pod tim sto najvise preferiram podrazumevam da u takvoj organizaciji ima zanimljivih i dobrih evenata u takvoj organizaciji. Sto je najbolje, imam veoma dobrog iskustva sa svakim sa svakim tipom evenata i mislim da bi se veoma dobro snasao u Marabunti Grande

2. Drugi razlog je taj zato sto cu voditi ovu organizaciju veoma ozbiljno i kvalitetno sa iskusnim i kvalitetnima ljudima sa kojima se moze raditi itekako.
Imam dobar tim ( ili ti ekipu ) koji moze mi pomoci da ucinimo ovu organizaciju najboljom i najkvalitetnijom na ovom serveru.
Imam ljude koji su vec od pocetka otvaranja ovog servera i neke ljude koji su dosli malo kasnije. Oni su ipak iskusni i kvalitetni on ce tu organizaciju uciniti veoma kvalitetnijom i BOLJOM.

3. Treci razlog je taj gde cu sa mojim timom ( ekipom ) raditi i poboljsavati sisteme Marabunte i raditi sa ostalim GANG organizacijama za uvid u bolji i zanimljivijim RP-om.

3. Saveti

1. Prvi savet za poboljsanje roleplay je uvesti Get In ili Move in sistem gde ce ga proci svaki gradjanin koji se pridruzi u Marabunti
Gradjanin ili ti trenutni clan ce prolaziti sve Get in ili Move In testove i takvi testovi ce trajati od 1 do 2 dana, zavisi od njihovog zalaganja i kvaliteta.

2.Za ulazak u Marabuntu birace se najvestiji i najkvalitetniji gradjani koji imaju vestine i uslove za organzaciju. Pre toga ce svaki gradjanin koji se prijavi u Marabuntu biti najstrozije ispitan teorijskim testovima, pravilima servera i zadnji deo prakticnim testovima ili prakticnim radom.
Ovo ce dobro sluziti zato sto necemo primati ljude koji nisu sposobni i nisu ozbiljni da rade pod takvim okolnostima. Trazimo najbolje i najvestije koji ce pokazati nasu krv i vestinu u Marabunti

3. U nasoj vojsci ce biti prisutna hierarhija koja ce biti prisutna celo vreme i koje opisuje sve
to se svodi na:
Hierarhijsku strukturu organizacije
Rankove - Svaki rank ce imati svoje zaduzenje i privilegiju na neke stvari
Kodove koje cemo koristiti za laksu komunikaciju.
Takodje i bubicu gde cemo pricati infoe i updateovo u nekim akcijama i tako dalje...

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Marabunta koji će se održati u nedelju 13.07.2025 sa početkom u 18h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom