Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Marabunta Grande | Jocke Black | 77664

Rejected
Status
Not open for further replies.

jockezz

Player
Player

1. Vaše ime IRL Jovan​

2. Vaše godine 16​

3. Vremenska zona (Gmt+2)​

4. Prosjek online po danu 12h​

5. Vaš Discord Jockezz.​

6. Vaše ingame ime Jocke Black​

7. Vaš ID 77664​

1. Lider za..... Marabunta Grande:​

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):​

1. Duboko razumijevanje kulture i identiteta Marabunte:
Već duže vrijeme sam član Marabunte i dobro poznajem njenu strukturu, vrijednosti i način funkcioniranja. Ova organizacija nije samo banda – to je zajednica sa svojim pravilima, ponosom i jedinstvenim stilom života. Želim očuvati njen identitet, a istovremeno je modernizirati i učiniti efikasnijom u RP smislu.​

2. Iskustvo u vođenju i organizaciji:
Kroz dosadašnje vrijeme na serveru imao sam priliku biti na različitim pozicijama u ilegalnim i legalnim organizacijama, gdje sam naučio kako se uspješno upravlja timom, planiraju akcije i održava disciplina. Smatram da imam potrebne liderske vještine da vodim Marabuntu ka dominaciji na serveru, ali i da izgradim jak RP temelj.​

3. Fokus na timski rad i zajednički razvoj:
Jedan od mojih glavnih ciljeva je okupiti aktivne, lojalne i RP-spremne članove koji žele igrati timski. Lider ne znači samo davati naredbe – znači voditi primjerom, slušati svoj tim i zajedno donositi odluke koje će ojačati organizaciju. Želim stvoriti okruženje u kojem će svaki član imati svoju ulogu, osjećati pripadnost i doprinositi rastu Marabunte.​

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji je uvođenje strukturiranih RP scenarija i redovnih treninga, kako bi se članovi motivirali da aktivnije i kvalitetnije učestvuju u igri.​

• Redovne RP vježbe: Organizirati interne treninge gdje ćemo vježbati otmice, pregovore, preprodaju droge, skrivene dogovore s drugim bandama itd. Na taj način članovi će naučiti kako igrati u skladu s pravilima i u isto vrijeme razvijati svoju kreativnost u RP-u.​

• RP misije i zadaci: Uvođenje dnevnih/tedenskih zadataka sa pričom – npr. "dostavi drogu određenom kontaktu bez da te policija uhvati", ili "izvedi zamjenu oružja s drugom frakcijom uz RP pregovore". Ovo motiviše članove da razmišljaju van okvira i RP shvate ozbiljnije.​

• Edukovanje novih članova: Novi igrači često ne znaju kako se pravilno RP-a. Uveo bih sistem mentora – stariji, iskusni članovi bi uvodili nove u RP, objasnili pravila i pomagali im da se razviju.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom