Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32320
Players nickname
Manee Novak
Administrators nickname
Paca Vice
Date
Jul 9, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/sXJKyX8uLCI?si=PL1dStUwoF9c-0kj

Mane Novak

🫡
Player
Sve je krenulo ovako ja i moj dobar drug smo dosli na black i izazvali nekog random lika na 1v1 sa šakama na sto je gospodin pristo i mi smo krenuli tucu (krenuli smo neki rp) Na sto je došao poštovani administrator Paca nez ni od kad je došo zato i pišem ovo jer me zanima jer on od pocetka situacije, jer da je nebi ovako zavrsilo poslo mene i druga za P.Z.Z 1.1 jer smo se tukli kao prvo tu je prekrseno pravilo CD ali nije ni to pravilo jer je random gospodin covjek prihvatio tako da niti prvilo CD nije prekršeno. Zato pišem ovu žalbe jer zelim vidjeti dali je admin od pocetka situacije a ne di smo ja i random lik vec mrtvi a on posalje mene i mog druga a njega ne koji se isto tuko, Mi smo izvukli palice jer sam ja bio low to se također moze videjt u povu od Pace ako je on od pocetka situacije a kolko ja vidim nije! A sad i da ja nisam umro onda sam prekršio pravilo P.Z.Z 1.1 a ja sam bio mrtav skupa sa random likom dok jedino ko je osto živ na neki nacin je moji drug koji je također dobio za P.Z.Z 1.1 molio bi da neki viši admin pogleda pov od Pace pa odluci dali je to dobro donešena odluka !!! :rolleyes:

Hvala, Lp!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom