Odbili ste mi proslu zalbu posto nisam bio dovoljno jasan.
- banovan,kao sto vidite ID, ime i svi ostlai podatci su isti kao i kod aktivnog foruma sa kojeg evejduje ban.
Ovo je aplikacija za adminak oju je napisao , ali kao sto vidite ne moze se uci na forum profil ZATO STO JE BANOVAN.
- na kom evaduje,kao sto mozete zapaziti podatci su isti kao i sa banovanog forumak oji sam ovde odmah iznad postavio,sto znaci da sa ovog foruma evejduje ban jer je ovaj prvi koji sam poslao banovan.
Jasno kao dan , da krsi Forum Rule 9 jer prvi link forumak oji sam poslao ne moze se uci na profil jer je banovan, a drugi link foruma vide se apsolutno svi isti podatci da je to ista osoba i da evejduje ban.
Samo udjite na prvi link koji sma poslao i sve ce vam biti jasno , videcete da je profil nedostupan i ne mozete uci na njega jer je banovan.Na koji nacin on ima nov forum sa istim podatcima ako mu je vec jedan forum banovan?
Jos jednom ponavlajm kao : ,,Da li je trava zelena ahh pitanje,, Igrac ima 2 foruma , od kojih je 1 banovan , a sa drugog evejduje ban.Najjasnije kresnje Forum Rule 9.
P.S. Cistacica 3.
Rejected - Admin Aplikacija I Mitvi Killa
1. Vaše ime IRL: Miki 2. Vaše godine: 14 3. Vremenska zona: GMT +1 4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Obicno od 15:00 do 00:00 5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6+ h 6. Vaš Discord: mitvi_000 7. Vaše ingame ime: Mitvi Killa 8. Vaš ID: 58143 9...
gta5grand.com
Ovo je aplikacija za adminak oju je napisao , ali kao sto vidite ne moze se uci na forum profil ZATO STO JE BANOVAN.
Rejected - Leader of National Guard I Mitvi Killa
1. Vaše ime IRL: Miki 2. Vaše godine: 15 3. Vremenska zona: GMT+1 4. Prosjek online po danu: 6+h 5. Vaš Discord: mitvi_kilaa 6. Vaše ingame ime: Mitvi Killa 7. Vaš ID 58143 1. Lider za..... NG 2. Zašto želim biti Lider ove specifične organizacije? 1. Razlog. Već neko vrijeme aktivno igram na...
gta5grand.com
Jasno kao dan , da krsi Forum Rule 9 jer prvi link forumak oji sam poslao ne moze se uci na profil jer je banovan, a drugi link foruma vide se apsolutno svi isti podatci da je to ista osoba i da evejduje ban.
Samo udjite na prvi link koji sma poslao i sve ce vam biti jasno , videcete da je profil nedostupan i ne mozete uci na njega jer je banovan.Na koji nacin on ima nov forum sa istim podatcima ako mu je vec jedan forum banovan?
Jos jednom ponavlajm kao : ,,Da li je trava zelena ahh pitanje,, Igrac ima 2 foruma , od kojih je 1 banovan , a sa drugog evejduje ban.Najjasnije kresnje Forum Rule 9.
P.S. Cistacica 3.