Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

steff piljek

MG enjoyer
Player
1. Vaše ime IRL - Stjepan
2. Vaše godine - 17
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosek online po danu - 3+ sati
5. Vaš Discord - stefpiljek
6. Vaše ingame ime - Stef Escobar
7. Vaš ID - 35742

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):

1. Želim postati lider ove organizacije jer sam kroz vrijeme provedeno na ovom RP serveru stekao dobro poznavanje pravila, događaja i mehanika koje su važne za uspješno vođenje organizacije. Smatram da bih svojim iskustvom mogao doprinijeti stabilnosti i napretku organizacije.

2. Osim toga, imam želju okupiti aktivnu, ozbiljnu i motiviranu ekipu s kojom bismo održavali kontinuitet organizacije, a uz dobru organizaciju vjerujem da možemo izgurati barem jedan puni mandat bez problema.

3. Lokacija HQ-a nam dodatno ide u prilog jer se nalazi na idealnom mjestu u getu, što otvara razne mogućnosti za suradnju i akcije s drugim grupama u blizini.

3. Moji prijedlozi za poboljsanje RolePlay razine unutar organizacije:

Što se tiče poboljšanja RP-a unutar organizacije, prvenstveno bih uveo jasna pravila i postavio standarde ponašanja kako bi RP bio na visokom nivou. Toksičnost ne bih tolerirao ni u kojem obliku – svaki član koji se ponaša neprimjereno bio bi odmah sankcioniran, zajedno s mojim co-liderima. Kada je riječ o eventima i aktivnostima, trudim se da se na svakom okupljanju pojavimo s kvalitetnom ekipom, te bih posebno pazio tko ulazi u organizaciju – birali bismo ljude koji znaju igrati, znaju poštovati pravila i koji neće svojim ponašanjem kvariti iskustvo drugima. U prošlosti sam imao priliku gledati i dobre i loše primjere vođenja organizacija, iz čega sam naučio što funkcionira, a što ne. Upravo zbog toga vjerujem da bih znao kako pravilno postupiti u određenim situacijama i izbjeći greške koje su drugi radili. Moj cilj je da svaki član zna što mu je uloga, da se poštuju pravila servera i da svi zajedno doprinosimo kvalitetnijem RP-u i boljoj zabavi za sve.

Rankovi:
  1. New boy,
  2. Ghetto Baby,
  3. Dealer,
  4. Grafiti Team,
  5. Mid Gheto Boy,
  6. Gangster,
  7. Old Gheto Boy,
  8. Turfer,
  9. Enforcer,
  10. Captain,
  11. Co-leader,
  12. Leader

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Marabunta koji će se održati u nedelju 13.07.2025 sa početkom u 18h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom