Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
77681
Players nickname
Kosta BIack
Administrators nickname
Abraham Elkhabib Aldin
Date
Jul 10, 2025
Time
10:52
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

KostaNikolich

Player
Player
Poštovana administracijo,

Molim vas, od srca vas molim da pročitate ovu moju poruku do kraja.
Znam da ste me do sada već odbili i da ste imali puno razumevanja, ali ipak vam pišem još jednom jer mi je Grand iskreno sve što želim da igram.

Pokušao sam druge igre, druge servere, tražio sam nešto slično, ali ništa nije ni blizu. Ništa mi nije donelo radost i prijateljstva kao Grand. Zbog toga vas sada ponizno molim, ako ikako možete, da mi date još jednu, poslednju priliku.

Nisam imao nikakvu lošu nameru. Sve što sam uradio bilo je samo zato što sam izgubio pristup starom nalogu. Novi nalog sam napravio samo da bih mogao da nastavim da igram normalno, jer nisam želeo da izgubim sve što sam ovde stekao. Nikada nisam pokušao da varam ili da nešto sakrijem.

Molim vas iskreno, da mi oprostite ako sam pogrešio. Prihvatiću sve vaše uslove — proveru, ograničenja, bilo šta — samo dajte mi priliku da se vratim tamo gde mi je najlepše.

Znam da tražim mnogo, ali zaista vas molim, barem razmislite još jednom. Nemam više kome da se obratim i samo vi možete da odlučite da li ću opet moći da budem deo ove zajednice.

Hvala vam što ste ovo pročitali. Hvala vam na svemu što radite i na svakoj sekundi koju ste posvetili ovoj molbi.

Još jednom vas molim od srca, pružite mi šansu da pokažem da mogu biti dobar igrač, iskren i pošten član servera.

Sa najvećim poštovanjem i iskrenom molbom,
KostaNikolic

Status
Not open for further replies.
Top Bottom