Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
47322
Players nickname
Vasilije Blackk
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Jul 10, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1078132/

vaskyezz

Player
Player
Postovana administracijo ja sam okacio zalbu gdje smo samo odbrojali covjeku da se pomjeri sa naseg spota na rp fabrici niti smo ga pucali niti robali niti pljackali niti ubili on je prekrsio FearRP a mi smo samo digli puske da se pomjeri sa spota.To smo uradili zato sto lik trola svaku fabriku a admin Micka nam je dala kazne a nismo ni prekrsili to pravilo pa bih vas molio da mi skinete kaznu.

Skibidipisoarsarma

Player
Player
Brt ne mozes ti da brojis liku da se skloni sa vaseg spota + event je ooc stvar a ubijanje i brojanje je ic stvar tkd krsite 1.2 al bi trebala da se skine kazna jer se na povu od igraca koji je kacio nije se video datum i vreme sta je admin koji je pregledao zalbu trebao je traziti pov koji je full screen da se sve vidi...

Skibidipisoarsarma

Player
Player
Momak ocu ti pomoci vidis da nije bio full screen i da je admin trebao traziti pov sa full screenom a to sto je dosao na vas spot nije dovoljan ic razlog da ga ubijete

vaskyezz

Player
Player
Ne ne nismo ga mi ubiki zato sam i okacio jer ga nismo ni takli

Status
Not open for further replies.
Top Bottom