Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27411
Players nickname
Ramzi
Suspect ID
58527 75319
Date of violation
Jul 11, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/

MattNomiss

Player
Player
Postovana administracijo ovaj igrac krsi pravilo black list evaiding ili ban evaidin kako go znaci ovako to je bl igrac laza rubiroza koj je dobijo bl za vredjanje servera nakon toga on je evaidao na mnogo naloga i krao naloge sa njegovim drugom kimijem nakon toga nije igrao godinu dana i sad se opet vratio na ovaj predivan projekat i uzeo familise sve to radi uz pomoc spoofera koj je napravio luka joe i njegov drug kolko sam ja upoznat u tu situaciju evo i jedan dokaz da je to on i zamolio bi da se sto brze da se kazni da bi mogao neki normalan igrac da uzme organizaciju a ne da uzimaju ovi ban evaider

evo pov de se vidi da se spofao i da priznaje da ban evaida onda nakon toga sam pokazao na discord od dosta poznate familije barcode da je kod njih bio i zhtevao role i vidi se id koj je rank i sve mozete slobodno proveriti da je to on jer je se vidi njegov discord a mozete proveriti da je njegov jer je banovan na grand rp discord i to se svakako lako moze videt drugo koristio je spoofer koj je koristio luka joe ili swipin isto tako uzeo org dok je ban evaidao

evo pov

Lazo ti si bio najmanje kriv u ovu situaciju ali jebiga morao sam kad se kimi prokurcio

Kimi sledeci put nemoj se meni kurcit i sam znas da cu sve iz rubiroze unistit sad zbog tebe turfaj dok mozes

Pozdrav od Ramzija za sve rubiroze

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Igrač ima maksimalnu kaznu​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom