By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta ce ti za to povi svj nije nikakav event hahahahahaahSvaki offtopic da se kazni!
Slep si ilista ce ti za to povi svj nije nikakav event hahahahahaah
"yeager"Svaki offtopic da se kazni!
Dobro si me podsetio da ime promenim."yeager"![]()
momak je ispucao 30 metaka pogodio je jedanau brt naravno da si napisao svaki offtopic da se kazni kad si ocaj
bato pov treba sam za inf i turf fabriku i to netrba za jebeni drug lab sta se tu pravis pametan koji kuracSlep si ili
Aj ne seri evaidas jer očigledno drugare nemaš i ne izalziš iz kuce majmune glupi doso si ovde da mi kenjas a 24/7 si na grandu, u tvojim godinama normalni ljudi se druze uživo a ne ingame.bato pov treba sam za inf i turf fabriku i to netrba za jebeni drug lab sta se tu pravis pametan koji kurac
pov ti treba za svaki event koji ima krug ili zonu u kojoj se nalazibato pov treba sam za inf i turf fabriku i to netrba za jebeni drug lab sta se tu pravis pametan koji kurac
Jedini covek na mrtvoj zalbi koji je normalan i zna nesto a ne ovi retardi evaideri koji nemaju pojma nego citaju pravila sa foruma hahahahapov ti treba za svaki event koji ima krug ili zonu u kojoj se nalazi
a ne znam sto su to promenili secam se da je pisalo pravilo da se mora imati pov sa svakog eventa koji ima krugJedini covek na mrtvoj zalbi koji je normalan i zna nesto a ne ovi retardi evaideri koji nemaju pojma nego citaju pravila sa foruma hahahaha
Eo ti povSvaki offtopic da se kazni!
Ili samo pošalji pov u kome koristiš shax i tjtNemam pov , nemam neku psihicku bolest da saveam pov od druglaba i da ga drzim 20 sati posle toga. Mediću ćeraćemo se mi još