Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
0000
Players nickname
Miki Mecava
Suspect ID
51728
Date of violation
Jul 11, 2025
Time of violation
14:03
Proofs
https://imgur.com/a/ljcfaPF

Miki Mecava

Player
Player
Igrac Nemanja Tate ID:51728 je izmedju 08.07.2025 i 10.07.2025 prebacio bez pokrica ogroman novac na cuvanje u iznosu od 500.000.000$=500M+ od Pinki Svaba ID:49570.
Novac je prebacen ili preko fam balansa ili nekog treceg coveka i preuzeo 4 mesto na listi najbogatijih na kom je bio Pinki Svaba ID:49570 sto je ocigledno.

Pinki Svaba je cekao ban i morao je da skloni novac negde na kraju je i banovan.

Moguce je da su stavljali i neke obicne iteme u razmeni za neke nerealne pare kako bi prebacili novac.
Sto znaci da je ceo njegov novac prebacen na ilegalan nacin, a to je ogromna kolicina novca i potrebno je sve to ispitati.

Kako je to tacno odradio sami proverite. Ako se ne varam tacan datum je 09.07.2025 a na listi najbogatijih je upao 10.07.2025 i preuzeo mesto Pinki Svabe kao 4 najbogatiji na listi.

nemanja tate

💋
Player
images

nasla se neka budala,izrodila se od nekud,miki neka ti je Bog u pomoći✝️

LJUBOMORA UBIJA znam miki

Last edited:

Miki Mecava

Player
Player
images

nasla se neka budala,izrodila se od nekud,miki neka ti je Bog u pomoći✝️

LJUBOMORA UBIJA znam miki
NECO PERECO SVE SE ZNA!

Evo prica se po pijaci da panicno prodajes sve sto imas a i para gledas da se resis.
Gledam sa strane ne znas gde bijes, stojis nesto na pijaci i nista ti nije jasno, razmisljas se sta li ti je ovo trebalo.. :ROFLMAO:

Jedno je sigurno a to je da nam i ti ides na BAHAME kod PINKICA, dolazi mu brat u goste haha
Postoji nesto sto se zove LOGOVI i ovi vasi komentari nista ne znace.

Tacno se vidi da ste preko FAM BALANS to uradili kao sto sam reko iznad u zalbi posto ste sedeli zajedno u neki fam.
Mozda je i tvoj fam kao sto je i bio dogovor izmedju vas pre par dana, odzvanjalo ti u glavi pa se culo na daleko. :LOL:

Nekog ubija ljubomora, a nekog ce da ubije prevara i varanje na projektu :LOL:

PinkiSvaba

Player
Player
NECO PERECO SVE SE ZNA!

Evo prica se po pijaci da panicno prodajes sve sto imas a i para gledas da se resis.
Gledam sa strane ne znas gde bijes, stojis nesto na pijaci i nista ti nije jasno, razmisljas se sta li ti je ovo trebalo.. :ROFLMAO:

Jedno je sigurno a to je da nam i ti ides na BAHAME kod PINKICA, dolazi mu brat u goste haha

Tacno se vidi da ste preko FAM BALANS to uradili kao sto sam reko iznad u zalbi posto ste sedeli zajedno u neki fam.
Mozda je i tvoj fam kao sto je i bio dogovor izmedju vas pre par dana, odzvanjalo ti u glavi pa se culo na daleko. :LOL:

Brat se zove "Miki mecava" ajde da vidimo tebe mangupe koji si id?
Sta si stvorio na serveru?👌

Miki Mecava

Player
Player
Sinoc su vec pare otisle dalje i igrac Nemanja Tate ID:51728 vise nije na listi najbogatijih i misli da ce negde da pobegne.

Kolko ste smesni, juce 11.07.2025 ste opet prebacili pare dalje ili potrosili na iteme plaseci se za moneywipe..:ROFLMAO:

Aloooo ljudi sta radite vise, pomirite se sa sudbinom.

Administracija sve vidi i upucena je u celu situaciju, jos se lajkujete medjusobno pa vi ste komedija...

nemanja tate

💋
Player
NECO PERECO SVE SE ZNA!

Tvoje žalbe više liče na molbe za pažnju, izrodu “pametni”…

Pišeš kao da će ti admin dati medalju za kukanje.

Nastavi, meni si content…

Bogi Kaizen

Player
Player
Igrac Nemanja Tate ID:51728 je izmedju 08.07.2025 i 10.07.2025 prebacio bez pokrica ogroman novac na cuvanje u iznosu od 500.000.000$=500M+ od Pinki Svaba ID:49570.
Novac je prebacen ili preko fam balansa ili nekog treceg coveka i preuzeo 4 mesto na listi najbogatijih na kom je bio Pinki Svaba ID:49570 sto je ocigledno.

Pinki Svaba je cekao ban i morao je da skloni novac negde na kraju je i banovan.

Moguce je da su stavljali i neke obicne iteme u razmeni za neke nerealne pare kako bi prebacili novac.
Sto znaci da je ceo njegov novac prebacen na ilegalan nacin, a to je ogromna kolicina novca i potrebno je sve to ispitati.

Kako je to tacno odradio sami proverite. Ako se ne varam tacan datum je 09.07.2025 a na listi najbogatijih je upao 10.07.2025 i preuzeo mesto Pinki Svabe kao 4 najbogatiji na listi.
buraz nemas pametnija posla vec kacis igrace koji igraju 2/3 god i stvorili su nesto a ti si samo ljubomoran

Miki Mecava

Player
Player
buraz nemas pametnija posla vec kacis igrace koji igraju 2/3 god i stvorili su nesto a ti si samo ljubomoran
Stvorili nesto: Stvaraju gluposti.

1. Prebacuju ilegalno novac na racun Nemanja Tate ID:51728, Datum: 09.07.2025

2. Na listi najbogatijih je upao posle restarta 10.07.2025 i preuzeo mesto Pinki Svabe kao 4 najbogatiji na listi u tom momentu vise ljudi to primeti sto je bilo ocigledno i 11.07.2025 dolazi zalba.

3. 11.07.2025 - Cim je upucena i prijavljena nepravilnost, nude novac dalje na vise mesta i sklanjaju novac.

4. 12.07.2025 vec nije na listi .

5. Prave privremene familije i ubacuju na FAM BALANS novac pa je brisu, ma komedija su ziva sve smo ispratili hahaha

STO BI TO RADIO NEKO KO JE POSTEN ?
I onda mi kazes oni su nesto stvorili i rade za ovaj srv
:ROFLMAO:

6. Jedan od njih je sad vec na trajnom banu, Pinki Svaba ID:49570 (2 puta odlazi za 1.7) i zadnji put za 1.8.

NACRTAO SAM TI UPRAVO KOLKO SU URADILI ZA OVAJ SRV I KOLKO SU POSTENI
;)

PinkiSvaba

Player
Player
Stvorili nesto: Stvaraju gluposti.

1. Prebacuju ilegalno novac na racun Nemanja Tate ID:51728, Datum: 09.07.2025

2. Na listi najbogatijih je upao posle restarta 10.07.2025 i preuzeo mesto Pinki Svabe kao 4 najbogatiji na listi u tom momentu vise ljudi to primeti sto je bilo ocigledno i 11.07.2025 dolazi zalba.

3. 11.07.2025 - Cim je upucena i prijavljena nepravilnost, nude novac dalje na vise mesta i sklanjaju novac.

4. 12.07.2025 vec nije na listi .

5. Prave privremene familije i ubacuju na FAM BALANS novac pa je brisu, ma komedija su ziva sve smo ispratili hahaha

STO BI TO RADIO NEKO KO JE POSTEN ?
I onda mi kazes oni su nesto stvorili i rade za ovaj srv
:ROFLMAO:

6. Jedan od njih je sad vec na trajnom banu, Pinki Svaba ID:49570 (2 puta odlazi za 1.7) i zadnji put za 1.8.

NACRTAO SAM TI UPRAVO KOLKO SU URADILI ZA OVAJ SRV I KOLKO SU POSTENI ;)

Top Bottom