Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
76969
Players nickname
Lukisa Azboribur
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 11, 2025
Time of violation
00 00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=A_eL2ve6SH8

Skibidipisoarsarma

Player
Player
Igrac id 61748 krsi mg jer me prepoznaje preko maske i cita mi id i kaze evo ga ovaj lukisa
Igrac id 69833 krsi p.d1.2 jer uzima lika kao taoca (moj drug je dobio za p.d1.2 pre 2min i mozete videti u chatu da je dobio jer je uzeo nekoga za taoca)
I igrac id 74843 krsi mg jer prepoznaje mog druga dok nosi masku tj prepozno ga.preko id

Last edited:

lerdyy

Player
Player
Igrac IDa 61748 prepoznaje mene dok nosim masku preko IDa me prepoznaje i cita naglas moj id
Igrac IDa 69833 krsi p.d1.2 jer uzima za taoca drugog igraca (moj drug je to uradio pre eventa i mozete videti da je igrac atamo otisao u demorgan zbog p.d1.2 jer je uzeo nekoga za taoca)
igrac IDa 74843 krsi pravilo MG jer je prepoznao mog druga dok je nosio maksu i prepoznavao ga preko ID.

ova 3 igraca krse pravila mg i p.d1.2 stoga molim da se kazne i da se familija kazni!
ja nisam rekao id nego broj 76969 tako da ne krsim mg jer ja nisam rekao ni ko si ti ni ime ni nista

lerdyy

Player
Player
Igrac IDa 61748 prepoznaje mene dok nosim masku preko IDa me prepoznaje i cita naglas moj id
Igrac IDa 69833 krsi p.d1.2 jer uzima za taoca drugog igraca (moj drug je to uradio pre eventa i mozete videti da je igrac atamo otisao u demorgan zbog p.d1.2 jer je uzeo nekoga za taoca)
igrac IDa 74843 krsi pravilo MG jer je prepoznao mog druga dok je nosio maksu i prepoznavao ga preko ID.

ova 3 igraca krse pravila mg i p.d1.2 stoga molim da se kazne i da se familija kazni!
ja nisam rekao id nego broj 76969 tako da ne krsim mg jer ja nisam rekao ni ko si ti ni ime ni nista

Status
Not open for further replies.
Top Bottom