Informacije:
1. Vaše ime IRL: Zoran
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8+h (u zadnje vreme krace zbog posla)
5. Vaš Discord: 7pablo.7z7
6. Vaše ingame ime: Nabol Mintz
7. Vaš ID: 75794
Dodatne informacije:
1. Vaše ime IRL: Zoran
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8+h (u zadnje vreme krace zbog posla)
5. Vaš Discord: 7pablo.7z7
6. Vaše ingame ime: Nabol Mintz
7. Vaš ID: 75794
Dodatne informacije:
(1) Lider za: Marabunta Granade
(2) Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Zato sto sam steko mnogo iskustva kroz RP i zato zelim da vidim kako bi to bilo kad bi ja bio leader
kada bih bio leader ove organizacije uveo bih svakodnevne odlaske na evente kao i talacke svaka 2 dana.
i bio bih tu za sve da im pomognem u vezi RP
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Za ulzak u bandu bih stavio da igracima treba minimalno 5 godina u gradu, te bih pri ispitivanju uveo da igraci smiju imati samo 3 greske, ali te tri greske nesmiju biti pocetna pravila kao sto su pg ub...
2. minimalno bi trebali imati 15god OOC
3. Imali bih svakodnevne odlaske na evente sto bi rezultiralo pobojsanju Roleplaya u ovoj organizaciji, takodjer bih i kaznjavao neaktivnost clanova kao sto bih i nagradzivao aktivnost u vidu bonusa.
4.
Svi clanovi organizacije bih imali Rankove koje zasluzuju nitko nebih bio zapostavjen po pitanju ranka, takodje nebih imao mnogo rankova koji su hace vec 2 i njih bi imali ljudi koima ja vjerujem i tako bih smanji korupciju unutar organizacije
Poboljšao bih RolePlay tako što bih kao deo grafiti tima organizovao više različitih aktivnosti unutar naše grupe.Takođe, važno je uspostaviti saradnju sa drugim bandama i organizacijama kako bismo zajedno napravili talacke.
Rankovi:
13.Leader
12. Deputy Leader
11.O.G Blue
10. Turf Team Leader
9.Turfer
8. Grafiti team Leader
7.Grafit Team
6.Gheto Boy
5.Gheto Guy
4. Ghetto Cleaner
3.Outsider