Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Bambele
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jul 12, 2025
Time
00:00
Proofs
xxx

Teo Swayze

all eyes on me👀
Player
Ćao Abrahame,
Najme pišem ovo po milioniti put posto i dalje mislim da ima nade oko moje blackliste u Admine .

Blacklistu sam dobio jako davno ima jače oko godinu ipo dana . Blacklistovan sam bio sa servera od Avgusta do nekih sredinom Aprila . Appelovao sam za Admina unbl skinuta mi je pitao sam dm za Leadera njsam blacklistovan bio , bilo mi je drago da posle mog bana mogu opet biti sdmin i leader . Hteo sam postati admin Abrahame bila mi je želja i napokon kad mi je to skinuto ja se prijavih za admina , izabran za intervju prošao intervju bez problema . Čekam da mi se setuje admin ali sam bio banovan sa admin Discord = nisam primljen u Admine . Pisao sam tebi pisao i Nixi (Muji) stari Discord u pitanju koji je ugašen odavno dostavio sam ime koje sam imao . Mujo mi je rekao da admin ne mogu postati da mi se dalje informacije neće pružati. Pišem već po koji put posto nisam više siguran šta da radim želim se ostvariti kao admin velika mi je želja ne znam zašto sam uskraćen za to već skoro 2 godine .

Želim te zamoliti da mi das šansu i ako mi je pružena ali sam imao problema oko discorda i odjednom ništa od toga . Ne znam šta i zasto sam ja toliko skrivio tebi i Nixi da ja nemam pravo se prijaviti niti se pružiti meni šansa kad je proslo dve godine sa 15 na 17 nije mala razlika .

Promenio sam se previše u tih 2 godine mislim da stvarno bi bilo red da mi se pusti šansa posle 2 godine ladjenja iz Admina.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom