Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
76501
Players nickname
Graso White
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Jul 11, 2025
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/aLTTFNBnYnI?si=VVE4pCZkOnpAZB4m

Graso Bellucci

Player
Player
Razumijem zasto sam kaznjen ali je doslo do male zabune. Bio sam sinoc sa 2 druga u voice od kojih je jedan 58085 koji je radio CR sa chiron-om dok sam sa drugim drugom bio u monster truck-u i krenuli smo na pijacu a otprilike sam admina zvao za CR prije nego sto smo usli u mali geto kod 24/7 prodavnice i 58085 je primjetio da sam se zaustavio i znao je da sam zvao admina pa je prekinuo sa CR i kada smo usli u mali geto ja i drugi drug koji se vozio samnom u monster trucku neki lik ne sjecam se ID se zakucao u nas i izasao iz kola i opalio jednom revom a mi smo samo nastavili na pijacu dje smo i od pocetka isli jer je ovaj koji se vozio sa mnom isao da kupi ranac nivo 3 jer prvi put igra na ovom projektu. Ako treba neka potvrda od strane njih nadam se da ce je dati. Sitaciju je specao admin Sava Despotovic a kaznu je izdao Milos Borge.

Graso Bellucci

Player
Player
I ako sam zbog ovoga onda 24/7 admini trebaju specati mali geto u kojem je svakodnevno pucnjava morali bi cekati po cijeli dan da je ne bude kako bi mogli proci do pijace.

leso

Player
Player
Samo da kazem da on jeste upravu i da smo se malo sprdali nego smo se trkali do pijace malo sam cr al sam isao samo ispod guma jer je vozio monstertruck i bilo je zabavno.Spreman sam preuzeti kaznu jer sam ja kriv u ovoj situaci.Veliki pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom