Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
toma_hadzizdravkovic
Suspect ID
20277
Date of violation
May 20, 2022
Time of violation
23:12
Proofs
https://youtu.be/YvFAsaGtWEc

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Ne znam kako je moguće da lice nije palo, kolega ga je revolverom 2x pogodio a ja sam ga pogodio više puta, licu se vidjelo na indikatoru da nema više helti i poslije toga je bio pogađan i nije bio ubijen. Pregledajte snimak pa odlučite.

assc

Player
Player
Ne znam kako je moguće da lice nije palo, kolega ga je revolverom 2x pogodio a ja sam ga pogodio više puta, licu se vidjelo na indikatoru da nema više helti i poslije toga je bio pogađan i nije bio ubijen. Pregledajte snimak pa odlučite.
sta si ti reportao HAHAHAAHAHA i jos nije niti nikakav event

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
sta si ti reportao HAHAHAAHAHA i jos nije niti nikakav event
I šta sad što nije event ? Znači po tebi može se koristiti cheat uvijek ako nije event. Ja nisam rekao da je cheat. Ja sam rekao da je mogući cheat zato jer nismo ga ubili a uzeli smo mu sve helte, a ako nemaš šta pametno da napišeš kao što je momak iznad tebe, onda razguli sa ovog posta i prestani se praviti pametan ko kakva baba.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Da je cheat helti se nebi pomjerali. Nije cheat
Vidim upoznat si sa cheatom. Helti su se pomjerili do kraja i onda nije mogao poginuti. Kako ... Bar 5 metaka sam ispucao u njega a nije imao helti. Kaže kolega da nije dsync, ako admin kaže da ovo može biti neki bag ili nešto ja cu to prihvatiti, a moje je da prijavim moju sumnju , jer neću da se pravim budala. Cheat se ne smije koristiti nigdje a ne samo na eventu.

Knele Drill

I'm sorry hoe that I couldn't be your Romeo
Player
Svaki naredni off topic biće kažnjen
Ako
ima POV neka ga postavi ovde

Status
Not open for further replies.
Top Bottom