Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Guda

Player
Player
O MENI

1. Vaše ime IRL Martin

2. Vaše godine 17

3. Vremenska zona GMT+1

4. Prosjek online po danu 7 do 10sati

5. Vaš Discord guda_1911_78333

6. Vaše ingame ime Guda Yasuro

7. Vaš ID 72295

DODATNE INFORMACIJE
Lider za:

Crime organizaciju - The Families

2. Zasto zelim biti lider ove specificne organizacije?

1. Iskustvo i poznavanje sistema:

Vec duze vrijeme igram na RP serverima i imao sam priliku da budem clan, ali i lider raznih organizacija. Znam kako funkcionisu bande, kako se gradi RP i sta je potrebno da organizacija bude aktivna i jaka. Mislim da svojim iskustvom mogu dosta doprinijeti Familiesima.

2. Ideje i organizacija:
Imam dosta ideja koje bih implementirao, od svakodnevnih RP aktivnosti do jacanja odnosa sa drugim organizacijama. Volim kada sve ima strukturu, i trudio bih se da svaki clan zna svoju ulogu i doprinosi organizaciji na pravi nacin.

3. Aktivnost i liderstvo:
Dosta sam aktivan i znam raditi sa ljudima. Volim timski rad, ali i znam preuzeti odgovornost kad treba. Vjerujem da bih svojim pristupom motivisao clanove da budu aktivni i da uzivaju u RP-u.

3. Moj savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji:

Mislim da je najvaznije da se clanovi postuju medjusobno i da znaju pravila RP-a. Uveo bih obavezne RP treninge za nove clanove, vise zajednickih akcija (kao sto su pljacke, preprodaje, dogovori sa drugim gangovima), i redovne sastanke. Bitno je da RP bude zanimljiv, ali i realan. Lider treba da bude primjer, a ja bih se trudio da uvijek vodim organizaciju na taj nacin.

RANKOVI
  1. Youngsta
  2. Hood Baby
  3. Street Thug
  4. Real G
  5. Shooter
  6. Gangsta
  7. OG (Original Gangsta)
  8. Block Captain
  9. Turfer
  10. War Chief
  11. Underboss