Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Graso Bellucci

Player
Player
INFORMACIJE

Vaše ime IRL: Vasilije

Vaše godine: 14

Vremenska zona: GMT+1

Prosjek online po danu: 4 do 8 sati

Vaš Discord: graso0_

Vaše ingame ime: Graso White

DODATNE INFORMACIJE

Lider za Emergency Medical Services

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Lični kvaliteti mene kao Lidera

Za relativno kratko vrijeme sam stekao mnogo iskustva. Obišao sam sve državne organizacije, upoznao se sa njihovim načinom rada i sprovodio ga do kraja. U pojedinim sam bio visoko pozicioniran, na osnovu mog znanja i rada ( snalaženje u teškim situacijama, brzo reagovanje, komunikacija sa kolegama kao i običnim civilima itd. )
Smatram da sam sposoban voditi ovu organizaciju i volio bih ispuniti svoja očekivanja.

2. Podrška novim igračima

Ovu organizaciju sam izabrao zato što želim novim igračima uljepšati RolePlay u smislu da ih ugostim na dobar način, jer EMS je bila moja prva organizacija i ne znam šta bi sada bilo da me tadašnje kolege nisu primile. Uopšte nije teško postati radnik EMS-a, nije potrebno veliko znanje, ali je veoma bitna aktivnost i komunikacija sa kolegama i smatram da većina početnika treba da krene od EMS kako bi napredovali.

3. Podrška ostalim STATE ogranizacijama

Mislim da mi je vrijeme da malo odmorim od patrola, hapšenja, talačkih situacija itd. i da kao Lider EMS zajedno sa svojim kolegama pružim pomoć onima koji to rade ( pojavljivanjem na pojedinim akcijama radi ubrizgavanja adrenalina, redovnim vršenjem inspekcija zdravlja, dostavljanjem ljekova, izdavanjem medicinskog osiguranja, liječenjem bolesti i saniranjem rana i uvjek biti tu kada smo im potrebni).

Savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

U organizaciju nebih primio nekoga ko ne ispunjava kriterijum, organizovao bih ispitivanja s vremena na vrijeme, a pitanja bi bile situacije a ne klasično ispitivanje, aktivne radnike bih nagradjivao na nedeljnoj bazi, dok bi neaktivni radnici i oni koji prave probleme bili kažnjeni. Bio bih malo strožiji u vezi popunjavanja patrol log-ova kao i odsustva. Angažovao bih Direktora Odjeljenja i Vođu Lab. da isprate rad kolega u Centralnoj Bolnici kao i Laboratoriji. Trudio bih se da atmosfera u organizaciji bude dobra, da nema toksičnosti, vrijeđanja po bilo kojoj osnovi i sl.

KRITERIJUM

Minimalno 12 godina OOC

Minimalno 5 godina IC

Poznavanje pravila grada

Poznavanje rada EMS

Poštovanje High Command-e kao i drugih kolega

KODOVI:

10-1 Svi na liniju na parkingu

10-2 Negativno

10-3 Tišina na radiju

10-4 Pozitivno ili primljeno

10-5 Ponoviti poslijednji prijenos