INFORMACIJE
Vaše ime IRL: Vasilije
Vaše godine: 14
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 4 do 8 sati
Vaš Discord: graso0_
Vaše ingame ime: Graso White
DODATNE INFORMACIJE
Lider za Emergency Medical Services
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Lični kvaliteti mene kao Lidera
Za relativno kratko vrijeme sam stekao mnogo iskustva. Obišao sam sve državne organizacije, upoznao se sa njihovim načinom rada i sprovodio ga do kraja. U pojedinim sam bio visoko pozicioniran, na osnovu mog znanja i rada ( snalaženje u teškim situacijama, brzo reagovanje, komunikacija sa kolegama kao i običnim civilima itd. )
Smatram da sam sposoban voditi ovu organizaciju i volio bih ispuniti svoja očekivanja.
2. Podrška novim igračima
Ovu organizaciju sam izabrao zato što želim novim igračima uljepšati RolePlay u smislu da ih ugostim na dobar način, jer EMS je bila moja prva organizacija i ne znam šta bi sada bilo da me tadašnje kolege nisu primile. Uopšte nije teško postati radnik EMS-a, nije potrebno veliko znanje, ali je veoma bitna aktivnost i komunikacija sa kolegama i smatram da većina početnika treba da krene od EMS kako bi napredovali.
3. Podrška ostalim STATE ogranizacijama
Mislim da mi je vrijeme da malo odmorim od patrola, hapšenja, talačkih situacija itd. i da kao Lider EMS zajedno sa svojim kolegama pružim pomoć onima koji to rade ( pojavljivanjem na pojedinim akcijama radi ubrizgavanja adrenalina, redovnim vršenjem inspekcija zdravlja, dostavljanjem ljekova, izdavanjem medicinskog osiguranja, liječenjem bolesti i saniranjem rana i uvjek biti tu kada smo im potrebni).
Savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
U organizaciju nebih primio nekoga ko ne ispunjava kriterijum, organizovao bih ispitivanja s vremena na vrijeme, a pitanja bi bile situacije a ne klasično ispitivanje, aktivne radnike bih nagradjivao na nedeljnoj bazi, dok bi neaktivni radnici i oni koji prave probleme bili kažnjeni. Bio bih malo strožiji u vezi popunjavanja patrol log-ova kao i odsustva. Angažovao bih Direktora Odjeljenja i Vođu Lab. da isprate rad kolega u Centralnoj Bolnici kao i Laboratoriji. Trudio bih se da atmosfera u organizaciji bude dobra, da nema toksičnosti, vrijeđanja po bilo kojoj osnovi i sl.
KRITERIJUM
Minimalno 12 godina OOC
Minimalno 5 godina IC
Poznavanje pravila grada
Poznavanje rada EMS
Poštovanje High Command-e kao i drugih kolega
KODOVI:
10-1 Svi na liniju na parkingu
10-2 Negativno
10-3 Tišina na radiju
10-4 Pozitivno ili primljeno
10-5 Ponoviti poslijednji prijenos
10-6 Zanemarite poslijednji prenos
10-7 Početak pauze
10-8 Povratak sa pauze
10-11 Lab akcija
10-20 Lokacija
10-22 Lokacija svih intervencija
10-99 Situacija završena
STATUS 1 Dolazak na smjenu
STATUS 2 Odlazak sa smjene
Kod A - Crash igrice
Kod B - F8 i U
RANKOVI:
Suspend
1. Suspend 72 h
2. Suspend 48 h
3. Suspend 24 h
Command
4. Bolničar na obuci
5. Novajlija
6. Medicinski brat
7. Mlađi doktor
8. Doktor
9. Stariji doktor
10. Hitna pomoć
11. Laboratorijski tehničar
12. Mlađi pilot
13. Stariji pilot
14. Farmaceut
15. Psihijatar
16. Ginekolog
17. Neurolog
18. Terapeut
19. Hirurg
High staff
20. Instruktor obuke
21. Ambulanta
----------------------------------
22. 09 | Inspektor zdravlja
23. 08 | Šef smjene
24. 07 | Vođa Laboratorije
25. 06 | Z. direktora odeljenja
High command
26. 05 | Supervisor
27. 04 | Direktor odjeljenja
28. 03 | Savjetnik Direktora
29. 02 | Zamjenik Direktora
30. 01 | Direktor Bolnice
Vaše ime IRL: Vasilije
Vaše godine: 14
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 4 do 8 sati
Vaš Discord: graso0_
Vaše ingame ime: Graso White
DODATNE INFORMACIJE
Lider za Emergency Medical Services
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Lični kvaliteti mene kao Lidera
Za relativno kratko vrijeme sam stekao mnogo iskustva. Obišao sam sve državne organizacije, upoznao se sa njihovim načinom rada i sprovodio ga do kraja. U pojedinim sam bio visoko pozicioniran, na osnovu mog znanja i rada ( snalaženje u teškim situacijama, brzo reagovanje, komunikacija sa kolegama kao i običnim civilima itd. )
Smatram da sam sposoban voditi ovu organizaciju i volio bih ispuniti svoja očekivanja.
2. Podrška novim igračima
Ovu organizaciju sam izabrao zato što želim novim igračima uljepšati RolePlay u smislu da ih ugostim na dobar način, jer EMS je bila moja prva organizacija i ne znam šta bi sada bilo da me tadašnje kolege nisu primile. Uopšte nije teško postati radnik EMS-a, nije potrebno veliko znanje, ali je veoma bitna aktivnost i komunikacija sa kolegama i smatram da većina početnika treba da krene od EMS kako bi napredovali.
3. Podrška ostalim STATE ogranizacijama
Mislim da mi je vrijeme da malo odmorim od patrola, hapšenja, talačkih situacija itd. i da kao Lider EMS zajedno sa svojim kolegama pružim pomoć onima koji to rade ( pojavljivanjem na pojedinim akcijama radi ubrizgavanja adrenalina, redovnim vršenjem inspekcija zdravlja, dostavljanjem ljekova, izdavanjem medicinskog osiguranja, liječenjem bolesti i saniranjem rana i uvjek biti tu kada smo im potrebni).
Savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
U organizaciju nebih primio nekoga ko ne ispunjava kriterijum, organizovao bih ispitivanja s vremena na vrijeme, a pitanja bi bile situacije a ne klasično ispitivanje, aktivne radnike bih nagradjivao na nedeljnoj bazi, dok bi neaktivni radnici i oni koji prave probleme bili kažnjeni. Bio bih malo strožiji u vezi popunjavanja patrol log-ova kao i odsustva. Angažovao bih Direktora Odjeljenja i Vođu Lab. da isprate rad kolega u Centralnoj Bolnici kao i Laboratoriji. Trudio bih se da atmosfera u organizaciji bude dobra, da nema toksičnosti, vrijeđanja po bilo kojoj osnovi i sl.
KRITERIJUM
Minimalno 12 godina OOC
Minimalno 5 godina IC
Poznavanje pravila grada
Poznavanje rada EMS
Poštovanje High Command-e kao i drugih kolega
KODOVI:
10-1 Svi na liniju na parkingu
10-2 Negativno
10-3 Tišina na radiju
10-4 Pozitivno ili primljeno
10-5 Ponoviti poslijednji prijenos