Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47476
Players nickname
Mare Changretta
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Jul 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/LVaR02F

Deda_Detlic

Player
Player
Postovana administracijo danas sam dobio ban za :

G.P 1.1 ( Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati.)
G.P 1.4 (Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana.)

Pre nekoliko dana me je brat nagovorio da opet udjem na server i da opet igramo. Samim tim sam ja hteo da pisem self-report ali Micka je bila brza.
U medjuvremenu sam se ja preslio i promenio pc takodje i social club nalog zato sam i hteo da pisem self-report.
Nadam se da ce te razumteti moju gresku i pruziti mi jos jednu sansu da zaigram na projektu.

Srdacan pozdrav Mare Changretta

Deda_Detlic

Player
Player
Postovana administracijo danas sam dobio ban za :

G.P 1.1 ( Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati.)
G.P 1.4 (Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana.)

Pre nekoliko dana me je brat nagovorio da opet udjem na server i da opet igramo. Samim tim sam ja hteo da pisem self-report ali Micka je bila brza.
U medjuvremenu sam se ja preslio i promenio pc takodje i social club nalog zato sam i hteo da pisem self-report.
Nadam se da ce te razumteti moju gresku i pruziti mi jos jednu sansu da zaigram na projektu.

Srdacan pozdrav Mare Changretta
Takodje prosli social account na kom je nalog kreiran sam izgubio i zato sam usao preko drugog naloga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom