Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Emergency Medical Services | Liam Arhani

Rejected
Status
Not open for further replies.

Liam Armanii

one day or day one
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL - Teodor

2. Vaše godine - 16 godina

3. Vremenska zona - GMT + 2

4. Prosjek online po danu - 4-5 sati.

5. Vaš Discord - cicibtw

6. Vaše ingame ime - Liam Arhani

7. Vaš ID - 68928

Dodatne informacije

1. Lider za: EMS ( Emergency Medical Services )

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
1) Pa iskreno, vidim da EMS ima potencijala, al' nekako sve to ide preko reda, bez glave i repa. Meni bi značilo da se to dovede u red, da se zna ko je gde i zašto, a ne da svako u organizaciji sta hoce i kako hoce, nego da svako ima svog vodju svoju pratnju i ja imam zelju i cilj da napravim da svaki radnik ima svoga savjetnika u organizaciji i da niko ne radi nista na svoju ruku i posle da se strepi otkaza u organizaciji.

2) Znam kako da radim s ljudima ( ovo mislim u psihološkom smislu ) , nisam lik koji tripuje rank, nego daj da završimo posao kako treba. Volim da sve funkcioniše normalno i da ljudi znaju kad je ozbiljno, i kad može da se opusti.

3) Neću lidera zbog pozicije, nego da ostavim neki trag prošlosti iza sebe i da želim i postraću se da budem primer budućim liderima i kandidatima za lidera. I potrudiću se da kad neko kaže "EMS", zna da je to kod nas drugačije. Da bude i RP i realno, bez previše cirkusa i da bude rad vrednost i sloga pre svega.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Organizacija tima
    Prvo bih rešio ko šta radi. Biće tačna struktura, ko je za bolnicu, ko ide na terenske pozive, ko trenira nove. Nema više da svi rade sve, pa da ne bude nikakvih rezultata.

• Trening i obuka
    Uvodi se pravi trening, ne samo /me stavlja masku i to. Uči se kako se komunicira, kako se RP-a reanimacija, šta znači prioritet poziva. Imaće i proveru da ne može svako da dobije rank jer "ima iskustvo".

• Aktivnost i prisutnost na mapi
    EMS će biti viđen. Patroliraćemo gradom, nećemo čekati samo poziv. Kad građani vide da ima doktora, drugačije se ponašaju. I nećemo voziti kao Fast & Furious, već kako treba.

• Saradnja sa drugim Državnim Organizacija
  • Imaćemo dobru komunikaciju sa LSPD, SAHP, FIB itd. – da kad je neka akcija, znamo ko šta radi.

Takođe bih uveo tematske RP događaje, npr:
  • vežba za masovne nesreće, ( ovo će da varira o broju zaposlenika. )
  • hitan transport pacijenata sa mesta nesreće, ( primer... talačka, da dovozimo taoce i vidimo njihovu zdravstveno stanje. )
  • bolnički dani otvorenih vrata (RP sa civilima), ( i koji bih bili osigurani od strane državnih službenika. )

Hvala administraciji što su uložili vremena da pročitaju moju aplikaciju !
Srećno ostalim kandidatima !
"Nek najbolji Pobedi"

Status
Not open for further replies.
Top Bottom