Ovako bio sam afk otiso da jedem i vracam se ja i drug smo bili u autu i kad sam se vratio drug mi je bio vezan i ovaj "policajac" ga je pretrazivao ja sam izvadio rev izaso izaso iz auta , uperio mu pistolj i brojo 5 sekundi da podigne ruke sto nije uradio opet sam mu brojao 5 sekundi da odveze druga reko je "evo odma" i na to je izvadio kratku sotku i ubio me a ja nisam metka opalio. To nemam snimljeno ali se cuje na snimku da je na to rekao "ja sam jak mogu" i culo se kad sam mu ja reko imas pistolj na glavi on kaze pa sta imam samo jedan pistolj a tvoj je vezan . Cist fear. imam i snimak kad je doso admin gde je on sam rekao kako me ubio bez da sam ja metak ispalio. Jos na snimku se vidi gde me puca dok sam vezan (negde pred kraj snimka). Pre nego sto me digo bolnicar on nije dao bolnicaru da me digne dok me neveze i vezao me SA SVE PUSKOM i tek me onda diigo. Onda me vuko i trcao pa me vezivao sa 5 metara razdaljine i to se vidi na snimku znaci mnoooogo prekrsaja ako vam treba taj dokaz sa adminom poslacu.