Informacije
1. Vaše ime IRL - Teodor
2. Vaše godine - 16 godina
3. Vremenska zona - GMT + 2
4. Prosjek online po danu - 4-5 sati.
5. Vaš Discord - cicibtw
6. Vaše ingame ime - Liam Armanii
7. Vaš ID - 2520
Dodatne informacije
1. Lider za: EMS ( Emergency Medical Service )
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
1) Želim da postanem lider ove specifične organizacije jer verujem da je ovaj odeljak jedan od najvažnijih u gradu. To je uglavnom zbog medicinske pomoći koju EMS pruža slučajnim prolaznicima u gradu. Takođe, ovo postaje još jedan razlog zašto želim da postanem lider EMS-a, kako bih osigurao da ovaj odeljak u celini pravilno obavlja svoj posao, kao i da obučim ljude na pravi način i sprovedem intervjue sa ljudima na pravi način, kako bi se osiguralo da oni uvek ispunjavaju svoje dužnosti na najbolji i najtačniji način, bez obzira u kojem odeljenju organizacije se nalaze.
2) Služio sam dosta mandata u EMS-u i imam znanje od osnovnog nivoa pa sve do potpune obuke u EMS-u, kao i iskustva u interakciji sa drugim organizacijamau kao EMS. Takođe, pobrinću se da profesionalizam ostane prvi prioritet u organizaciji. Kad sam se prvi put sam se pridružio EMS-u shvatio ustvari koliko EMS može da pruži pomoć u dosta RP načina. Ali treba neko ko ima ideju i volju i ja imam volju da to budem ja ko će da povede na taj put.
3) Zaista sam odlučan da uspem i preuzmem ovu ulogu, jer liderstvo za mene nije samo odgovornost, već veliki deo razloga zašto nastavim da se trudim. Zbog toga ću nastaviti da idem napred sa poverenjem u sebe i svoje prijatelje, dobro se pripremiti za intervju i dati sve od sebe da postanem lider. Verujem da sam najpogodnija osoba za ovu lidersku poziciju. Mnogi moji prijatelji su pokušali da postanu lideri, neki su uspeli, dok drugi nisu. Zbog mog poverenja u svoje sposobnosti, kako kao budući lider i kao predstavnik jedne ovakve predivne organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
RANKOVI:
30. 01 | Direktor
29. 02 | Zamenik Direktora
28. 03 | Assistent Direktora
27. 04 | Koordinator
26. 05 | Vodja Hitnih Intervencija
25. 06 | Vodja Laboratorije
24. 07 | Inspektor Zdr. Osiguranja
23. Psihijatar
22. Hirurg
21. Ginekolog
20. Tehničar za Hitne Pomoći
19. Stariji Doktor
18. Mladji Doktor
17. Ambulanta
16. Hitna Pomoc
15. Medicinar
14. Medicinski tehničar
13. Apotekar
12. Glavni LAB Doktor
11. LAB Tehnicar
10. Pilot A.I.R
9. Pilot
8. Regrut Pilot
7. Farmaceut
6. Oftamolog
5. Senior Doktor
4. Doktor
3. Doktor na Obuci
2. Suspenzija 24h.
2. Pod Istragom
1. Novajlija
1. Vaše ime IRL - Teodor
2. Vaše godine - 16 godina
3. Vremenska zona - GMT + 2
4. Prosjek online po danu - 4-5 sati.
5. Vaš Discord - cicibtw
6. Vaše ingame ime - Liam Armanii
7. Vaš ID - 2520
Dodatne informacije
1. Lider za: EMS ( Emergency Medical Service )
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
1) Želim da postanem lider ove specifične organizacije jer verujem da je ovaj odeljak jedan od najvažnijih u gradu. To je uglavnom zbog medicinske pomoći koju EMS pruža slučajnim prolaznicima u gradu. Takođe, ovo postaje još jedan razlog zašto želim da postanem lider EMS-a, kako bih osigurao da ovaj odeljak u celini pravilno obavlja svoj posao, kao i da obučim ljude na pravi način i sprovedem intervjue sa ljudima na pravi način, kako bi se osiguralo da oni uvek ispunjavaju svoje dužnosti na najbolji i najtačniji način, bez obzira u kojem odeljenju organizacije se nalaze.
2) Služio sam dosta mandata u EMS-u i imam znanje od osnovnog nivoa pa sve do potpune obuke u EMS-u, kao i iskustva u interakciji sa drugim organizacijamau kao EMS. Takođe, pobrinću se da profesionalizam ostane prvi prioritet u organizaciji. Kad sam se prvi put sam se pridružio EMS-u shvatio ustvari koliko EMS može da pruži pomoć u dosta RP načina. Ali treba neko ko ima ideju i volju i ja imam volju da to budem ja ko će da povede na taj put.
3) Zaista sam odlučan da uspem i preuzmem ovu ulogu, jer liderstvo za mene nije samo odgovornost, već veliki deo razloga zašto nastavim da se trudim. Zbog toga ću nastaviti da idem napred sa poverenjem u sebe i svoje prijatelje, dobro se pripremiti za intervju i dati sve od sebe da postanem lider. Verujem da sam najpogodnija osoba za ovu lidersku poziciju. Mnogi moji prijatelji su pokušali da postanu lideri, neki su uspeli, dok drugi nisu. Zbog mog poverenja u svoje sposobnosti, kako kao budući lider i kao predstavnik jedne ovakve predivne organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Podizanje aktivnosti i angažovanja tima
- Postavljanje izazova i ciljeva: Kao lider, postavio bih izazovne, ali ostvarive ciljeve za tim. Na primer, organizovao bih interne takmičenja ili izazove, kao što su najbrže rešavanje zadatka ili postizanje određenih standarda u obuci. To bi povećalo angažman tima i stvorilo zdravu konkurenciju.
- Komuniciranje važnosti svakog zadatka: Povezao bih svakog člana tima sa širim ciljem EMS-a. Ljudi će biti motivisaniji ako shvate koliko je njihov doprinos važan za ukupni uspeh organizacije. Na primer, mogao bih organizovati sastanke ili sesije tokom kojih bih objašnjavao kako svaki član tima doprinosi opštem cilju, poput brže reakcije na hitne slučajeve.
2. Motivacija i nagrađivanje
- Kreiranje sistema priznanja i nagrada: Postavio bih sistem priznanja u kojem bi se najistaknutiji članovi tima redovno nagrađivali, bilo kroz simbolične nagrade (kao što su "Zaposleni meseca" ili "Lider meseca") ili čak kroz bonus-e i dodatne obuke. Nagrade ne moraju biti uvek materijalne; priznanje i pohvala pred celim timom mogu biti veoma motivišući.
- Podsticanje osobnog razvoja: Motivisao bih članove tima da ulažu u svoj profesionalni razvoj kroz obuke, kurseve i dodatne veštine. To ne samo da bi povećalo kvalitet rada, već bi i pomoglo članovima tima da se osećaju vrednovano i da imaju priliku za napredovanje unutar organizacije.
3. Poboljšanje međuljudskih odnosa
- Tim-building aktivnosti: Organizovao bih aktivnosti van radnog okruženja, kao što su timski trenuci za opuštanje, sportske igre ili druženja, kako bi članovi tima bolje sarađivali i stvorili međusobnu povezanost. Timski duh igra ključnu ulogu u povećanju efikasnosti i motivacije.
- Otvorena komunikacija: Potrudio bih se da održim otvoren kanali komunikacije sa svim članovima tima. Kroz redovne sastanke, omogućio bih članovima da iznose svoje ideje, sugestije i brige. Ovo bi povećalo njihovu angažovanost jer bi se osećali kao važan deo procesa donošenja odluka.
4. Poboljšanje obuke i razvijanje lidera unutar tima
- Mentorski programi: Uveo bih mentorski sistem gde iskusniji članovi tima obučavaju novije članove. Ovo ne samo da bi poboljšalo obuku, već bi i stvorilo priliku da se razvoj lidera unutar tima potpomogne.
- Redovno praćenje napretka i feedback: Kroz individualne razgovore i praćenje napretka, pružao bih konstruktivnu povratnu informaciju svakom članu, pomažući im da shvate u čemu mogu napredovati, a u čemu već briljiraju. Ovo povećava motivaciju jer članovi tima znaju da se njihov rad prati i cenjen je.
5. Povećanje transparentnosti i poverenja
- Otvoreni sastanci: Kao lider, redovno bih organizovao sastanke gde bih podelio planove i ciljeve organizacije sa timom. Članovi bi znali u kojem pravcu organizacija ide i kako njihov rad doprinosi tome.
- Pravovremeni odgovori na izazove: Ako bi došlo do problema, brzo bih reagovao i pružio rešenja, kako bi tim znao da je podržan i da može da računa na svog lidera. Brzo rešavanje problema održava motivaciju i timsku dinamiku.
6. Stvaranje pozitivne radne atmosfere
- Pohvale i ohrabrivanje: Trudio bih se da pohvalim trud svakog člana tima, čak i za male pobede. Ponekad je samo mala reč ohrabrenja dovoljna da član tima bude motivisan da nastavi sa radom.
- Podsticanje pozitivnih emocija: Kao lider, svojim ponašanjem bih stvorio atmosferu u kojoj se članovi tima osećaju sigurnima da izraze svoje mišljenje, dele ideje i greške. To bi pomoglo u smanjenju stresa i povećanju pozitivne energije na radnom mestu.
RANKOVI:
30. 01 | Direktor
29. 02 | Zamenik Direktora
28. 03 | Assistent Direktora
27. 04 | Koordinator
26. 05 | Vodja Hitnih Intervencija
25. 06 | Vodja Laboratorije
24. 07 | Inspektor Zdr. Osiguranja
23. Psihijatar
22. Hirurg
21. Ginekolog
20. Tehničar za Hitne Pomoći
19. Stariji Doktor
18. Mladji Doktor
17. Ambulanta
16. Hitna Pomoc
15. Medicinar
14. Medicinski tehničar
13. Apotekar
12. Glavni LAB Doktor
11. LAB Tehnicar
10. Pilot A.I.R
9. Pilot
8. Regrut Pilot
7. Farmaceut
6. Oftamolog
5. Senior Doktor
4. Doktor
3. Doktor na Obuci
2. Suspenzija 24h.
2. Pod Istragom
1. Novajlija
Hvala Administraciji na čitanju moje aplikacije za lidera.
Srećno ostalim kandidatima.
"Nek najbolji pobedi"
Srećno ostalim kandidatima.
"Nek najbolji pobedi"