Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45166
Players nickname
Hamdo Obama
Suspect ID
11501
Date of violation
Jul 13, 2025
Time of violation
21:57
Proofs
https://youtu.be/-H9Im8eKu4M?si=PwblC9s4yrV7DCWY

Lukiano

Player
Player
Ako zatrazite samo 20 sekundi duzi POV, videcete da je prvo njegov drugar usao u heli pa leteo isto tu a nakon toga ovaj krastavac sa snimka ulazi u heli i ulazi u nase dvoriste. Inace, oni su stajali na ogradi i blizu ograde jedno pola sata umesto da su pozvali jos 3 coveka i da se popucamo oko te masine i tih panela zbog kojih im brojimo minumum pola sata ako ne i duze. To me dovodi do zakljucka da oni bejtaju samo da bi nabili warn jer su ljubomorni kornisoni koji jos nisu izasli iz tegle. 🥒🥒

Hamdo Obama

Player
Player
Ako zatrazite samo 20 sekundi duzi POV, videcete da je prvo njegov drugar usao u heli pa leteo isto tu a nakon toga ovaj krastavac sa snimka ulazi u heli i ulazi u nase dvoriste. Inace, oni su stajali na ogradi i blizu ograde jedno pola sata umesto da su pozvali jos 3 coveka i da se popucamo oko te masine i tih panela zbog kojih im brojimo minumum pola sata ako ne i duze. To me dovodi do zakljucka da oni bejtaju samo da bi nabili warn jer su ljubomorni kornisoni koji jos nisu izasli iz tegle. 🥒🥒
OFFTOPIC kaznite

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu

ID 45166 će biti kažnjen za FearRP
Nemate straha za svoj zivot i spustate se helikopterom u njihovom dvoristu, zatim su vam fino rekli i odbrojali da se udaljite vi ste ostali u mestu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom