Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za lidera EMS-a I Tarmi Ricmi 61128

Rejected
Status
Not open for further replies.

Tarmi

Player
Player
Vaše ime IRL - Motar
2. Vaše godine - 17
3. Vremenska zona - GMT+2
4. Prosjek online po danu - 8-11h
5. Vaš Discord - mitartarmi
6. Vaše ingame ime - Tarmi Ricmi
7. Vaš ID - 61128

Dodatne informacije:

1. Lider za... - EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Kao prvu stvar bih hteo da kažem trenutno vidim da skoro nema ni jedne state organizacije i hteo sam da se apliciram i da pokušam voditi EMS, od kada igram na projektu sam stalno skoro bio u state organizacijama i smatram da sam sposoban i spreman da držim istu.
- Hteo bh biti Lider ove organizacije da bih poboljšao RolePlay i ovako imam ekipu koju sam upoznao na serveru i sa kojom sam stalno sada, stvarno su iskusni i HardRP igrači, sa njima bih mogao dosta toga da poboljlšam u RP-u.
- Takodje jedan od najvećih razloga je jer nema organizacija trenutno i kad ima neopstanu dugo i po mom mišljenju mislim da će moja biti dobro vođena i da ćemo uspeti održati je do kraja mandata, mi bi pokušali da RP dovedemo na neki veliki nivo ali sa time da bude i zezanja i druženja.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Pokušao bi da povećam RP kao medicinski pripadnik , da ukljucim i neku akciju de bi dosli da urade intervju sa zaposlenika da vide rad njihov,to sto se tice lifevedera, a sto se tice vlade sa njima bi radio neke tajne akcije sto bi ukljucivalo da ide jedna patrola ems-a i da leci ljude koji budu ubijeni ali normalno po rp pravilima da budu udaljeni od pucnjave.
- Kad dođe novi clan u organizaciju bio bi ispitan po listi praavila koju bi dao svojim High Command-ama da ih ispitaju i da u organizaciju ne može da uđe svako i da pokvari organizaciju i RP u njoj.
- Posle svake akcije bi se trudio da dajem mojim članovima bonuse, a takodje ako je neki član dosta aktivan nagradjivao bi ga čak i sa rank up-om.

Rankovi:
1. Suspend 24 h
2. Suspend 7h
3. Novi lekar
4. Lekar na obuci
5. Lekar
6. Pripadnik hitne pomoci
7. Medicinska sestra
8. Kiroprakticar
9. Labaratoriski inzinjer zdravlja
10. Labaratoriski instruktor
11. Instruktor
12. Medicinska inspekcija
13. Direktor Medicinske inspekcije
14. Odeljenje A
15.Direktor odeljenja A
16.Odeljenje B
17.Direktor odeljenja B
18.Odeljenje C
19.Direktor odeljenja C
20.Direktor odeljenja
21.Iskusan lekar
22.stomatolog
23.Hirurg
24.Sef hitne
25.Sef smene
26.Zamenik Direktora zdravlja
27.Direktor zdravlja
28.Asistent Direktora
29.Zamenik Direktora
30.Direktor

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno!

Vaš discord nije član official Grand discorda!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom