Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50532
Players nickname
Filip Mijatovic
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jul 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/SwvMKLg

ficoo

Player
Player
Napravio jednu ogromnu gresku koju priznajem opsovao sam Aldinu u mrtve porodicu takodje i Admin koje me prvo banovao zelim prvo pre svega da se izvinem pogresio sam ali sam bio previse frustriran ovih dana i zanm da to nije razlog za ovakvo ponašanje moju frustraciju sam iskalio na drugima sto ni pod razno nije trebalo takodje sam krivio admine zbog toga sto su mi banovani dva twinka a samtro sam da trebam da imam jos jedan ali sam prpctio pravila i vido da su banovani sve kako treba kada sma bio mali imo sam ogromnu zelju igrati gta 5 ali nisam to mogao kada sam porasto i dobio komp prvi server mi je bio grand i tu mi je zelja i ostati ja i moj drug smo zajedno usli ja sma dobio is 50532 a on 50542 cak to nismo ni hteli i od tada smo svaki dan igrali grand zelim dobiti drugu sansu znam da moje ponašanje ne dopustivo ali zelim igrati sa drugom
Jel kada se setim svih trenutaka prvog puta kada sam ustao nisam znao nista ali sam uz pomoc admina i igraca sve naucio sem mog seljackog ponašanja sta god radio mrtve nisam trebo dirati
Izvini jos jednom Aldine znam znam pogresio sam ovog puta mnogo i jako mi je zao ali pokusaj me razumeti

Takodje i unban sa discorda

ivan fedra

Player
Player
Bolje razmisli koliko nekoga uvrediš ili išta slično i sad tražiš un bl hah kako da ne rqzmisli drugi put prvo sta ces da kazes pa onda dalje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom