By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ovo ti je čist self report, ne možete da idete 2 na 6 ili 2 na 7+ čoveka.Poštovanje, unaperd se zahvaljujem na izdvojenom vremenu !
Dakle u POV-u se može videti kako samo 1 broji i svi kreću da pucaju, zatim igrač sa matičnim 11501 brojom me 4 puta udara bez razloga (CD), gde na kraju igrač sa matičnim brojem 42306 bez brojanja iz daljine velike puca gde se ja naravno sklonim, ali on ipak dotrčava i pazite sad ovo, sa sve puškom u jednoj ruci, drugom priča na radio, opet puca i ubija .....
Stime optužujem Porodicu SpaghettiMafia za G.P 6.15 (3+ članova ne pričaju, ne broje, ne daju uslove pravilno gde samo broje ali ne kažu uslov), igrača 11501 za CD, i igrača
42306 za PG + G.P 6.15
Još jedanput se zahvaljujem puno na izdvojenom vremenu !
Niko vas ne bejta to sto svaki dan krsite g.p 6.15 nije nas problem kad god sam dosao ubijen sam bez brojanja kao i sto govori sinocna zalba koja je approvana.Prestanite da bejtate svaki dan vise kako vam ne dosadi ,kaznite ih za bait i fear , lik trci prema nas 10 naorazanih kao neki superheroj bez imalo straha za zivot
Druze proveras puls kad robas ...preisptaj eseNiko vas ne bejta to sto svaki dan krsite g.p 6.15 nije nas problem kad god sam dosao ubijen sam bez brojanja kao i sto govori sinocna zalba koja je