Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11009
Players nickname
xxxx
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Jul 15, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1081859/

Ivan Ivic

Player
Player
Ok dokazii su mi vrlo slabi ali opet vjerujem da mu smijem brojat ako vidim da hapsi druga te mu mogu brojat da ode zbog toga, on je mene posteno ubio i posteno bi me hapsio ali za 6.15 me nebi mogao staviti zbog ovog jer sam mu brojao te kako bi drugi admini rekli ako ne ostetis nikoga nije 6.15 plus mu je odbrojano.

Vjerujem da ako vidim da 1 policajac hapsi nekoga npr iz moje bande/familije da mu mogu otici brojati da ode od tamo da mogu spasit druga jer zasto bi se ja bojao jednog policajca jer i ja imam pancir, da ih je vise bilo nebi isao. Kada je situacija zavrsila 19930 je napustio igricu te otisao na main acc da bi stavio kazne. Ali nije stavio svog policajca koji je napravio lta dok na s je vozio do zatvora ali nema veze nemam video dokaza za to. Admin također spominje nesto da kao trebam dvije puske za njega te kako mu ne mogu to napraviti jer je na "ulici"( iako imam dovoljno ic razloga ako znam da mi je to netko iz familije i trebam ga spasiti, ne mogu gubiti vrijeme na objasnjavanje policajcu zasto da se odmakne jer bi me mogao ustrijeliti dok mu pricam jer mu ipak prijetim pistoljem).

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ne mozes brojat na sred ulice nikome i ubijat ga , al da je policajac tebi prvi brojao imas pravo na samoodbranu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom