Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62394
Players nickname
Akira Bushido
Administrators nickname
Tarci Karamelo
Date
Apr 10, 2025
Time
00:00
Proofs
https://share.google/gIZ5pi6Kp5GQbP5Wy

Kenda

Player
Player
Poštovani administratori Grand RP-a,

O vam se ovim putem sa velikim poštovanjem i iskrenim kajanjem zbog greške koju sam napravio, a koja je dovela do mog bana na serveru. Moj IG nick , i ban sam dobio zbog skema (prevare) – čina koji sam svestan da je bio ozbiljno kršenje pravila i dužan sam da za njega snosim odgovornost.

Pre svega, želim da se izvinim kompletnom staff timu, kao i svim igračima koje sam možda na bilo koji način oštetio. U trenutku kada sam to uradio, nisam razmišljao jasno ni zrelo. Bilo je to nepromišljeno ponašanje, koje nije imalo zlu nameru u smislu da ozbiljno naškodim zajednici, već je rezultat mog neiskustva, impulsivnosti i želje za brzim napretkom u igri – što, naravno, nije opravdanje.

Od tada je prošlo dovoljno vremena da razmislim o svemu i da shvatim koliko je važno poštovati pravila zajednice. Grand RP nije samo običan server – to je zajednica igrača, prijateljstava, RP iskustava, i deo svakodnevnice mnogih od nas. Toga sam sada potpuno svestan, i zbog toga mi je iskreno žao što sam svojim postupkom narušio poverenje koje ste imali u mene kao igrača.

Znam da se poverenje teško vraća, ali želim da dobijem drugu šansu. Spreman sam da započnem iznova, bez ikakvih prevara, bez kršenja pravila i sa maksimalnim RP ponašanjem. Ako je potrebno, prihvatiću i određeni probni period, dodatni nadzor ili bilo kakve druge uslove koje vi kao administratori smatrate potrebnim. Samo vas molim da mi omogućite da se vratim i dokažem da sam naučio lekciju.

Unapred vam se zahvaljujem na vremenu i razmatranju mog zahteva. Nadam se da ćete mi pružiti priliku da ponovo budem deo Grand RP zajednice i da ovoga puta budem uzoran i pošten igrač.

S poštovanjem,

Status
Not open for further replies.
Top Bottom