Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

nikolus lukas

Player
Player
1. Vaše ime IRL = Nikola
2. Vaše godine = 23
3. Vremenska zona = (GMT+2)
4. Prosjek online po danu = 3-8 sati
5. Vaš Discord = NIKOLA2001
6. Vaše ingame ime = Nikolas Lukas
7. Vaš ID = 32022

Dodatne informacije

1. Lider za = SAHP

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Želja za organizacijom i vođenjem tima
Volim da radim sa ljudima i preuzmem odgovornost u stresnim situacijama. Kao lider policije želim da organizujem tim, postavim jasna pravila i unapredim koordinaciju među članovima. Uloga lidera mi omogućava da koristim svoje veštine u vođenju, donošenju odluka i rešavanju konflikata kako bi policijska frakcija funkcionisala profesionalno i efikasno.

2. Želim da unapredim RP iskustvo na serveru
Kao lider, imam priliku da postavim standarde i doprinesem ozbiljnijem i realističnijem roleplayu unutar policije. Želim da kreiram zanimljive RP situacije, treniram nove članove i pobrinem se da svaki igrač ima osećaj uključenosti i svrhe. Moj cilj je da policija ne bude samo "lovci na kriminalce", već tim koji doprinosi celokupnoj dinamici i kvalitetu RP-a na serveru.

3. Imam iskustva i viziju za napredak frakcije
Iza sebe imam iskustvo u RP-u i razumevanje kako funkcioniše struktura policijske organizacije u GTA RP okruženju. Znam koje greške treba izbegavati, kako motivisati članove tima i na koji način poboljšati operativne procedure. Imam konkretne ideje za unapređenje komunikacije, patrole, treninga i saradnje sa ostalim frakcijama na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Kao neko ko ozbiljno shvata RP, smatram da je najvažnije da svaka organizacija ima jasnu strukturu, definisane uloge i standarde ponašanja. Ako želimo kvalitetan RP, onda svi članovi moraju znati kako da se ponašaju u različitim situacijama, kako da komuniciraju IC, i kako da razvijaju lik kroz interakcije – ne samo kroz akciju.

Moj glavni savjet bio bi da se više pažnje posveti RP edukaciji i disciplini unutar organizacije. Uveo bih redovne IC treninge, kao i mentorski sistem gde iskusniji članovi pomažu novima. Pored toga, trudim se da svaki RP bude smislen – ne radim stvari samo da "se desi nešto", već gradim radnju koja ima posledice, razvoj i logiku.

Takođe, verujem da lideri moraju da budu aktivni uzori, kako svojim ponašanjem tako i odnosom prema RP pravilima. Ako lider pokazuje ozbiljnost, poštovanje i kreativnost, ostali će ga pratiti. RP u organizaciji može biti mnogo jači kada postoji međusobno poverenje, dobra IC komunikacija i zajednička vizija.

Na kraju, uvek sam za to da se gradi RP sa drugim frakcijama i igračima – dogovoreno, bez forsiranja, sa fokusom na priču i realizam, jer to čini server živim i zanimljivim za sve.

rankovi:
Sheriff tim
1.suspend
2.P.A.O
3.kadet
4.oficir

5.sheriff na obuci
6.sheriff
7.stariji sherif
8.direktor sheriffa
9.sef sheriffa

-----------------
Saobracajna policija

10.saobracajni pripravnik
11.saobracajni sluzbenik
12.saobracajni nadzornik
13.oficor za bezbednost puteva
14.direktor saobracaja
15.sef saobracajne policije

------------------
Inspektor tim

16.inspektor na obuci
17.inspektor
18.visi inspektor
19.glavni inspektor
20.kriminalisticki nadzornik
21.direktor inspektora
22.sef inspektora

-------------------------
SAJ tim

23.SAJ regrut
24.SAJ operativac
25.SAJ specijalista
26.SAJ direktor
27.SAJ sef

-------------------
HIGH COMAND

28.pomocnik drzavnog sheriffa
29.zamenik drzavnog Sheriffa
30.Drzavni sheriff

kodovi

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!

10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-99 - Situacija je završena!​

Mixa Lacoste

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za SAHP koji će se dešavat u Petak 18/07/2025 u 18:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom