Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešno donesena odluka | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11009
Players nickname
xxxx
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jul 16, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1082052/

Ivan Ivic

Player
Player
Molim nekog višeg od seniora da pogleda žalbu koju sam postavio na admina Nemanju Zajčev jer Aldin kaže: "Ne mozes brojat na sred ulice nikome i ubijat ga , al da je policajac tebi prvi brojao imas pravo na samoodbranu" što apsolutno nema veze s rpom i to nigdje u Pravilima servera ne piše, ako mi hapse druga zašto ja ne mogu brojati policajcu da se skloni od njega da ga izbavim ako je jedan?

6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. - Ja sam se upustio u rp te sam išao spasiti druga iz doživotne robije i brojao sam policajcu da se makne, nemam straha za život jer je bio jedan te sam imao pancir.

Molim nekog višeg administratora kao Nixu ili Abrahama da mi pojasne kako U RP ne smem da brojim na ulici ako se situacija događa na ulici.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom