1. Vaše ime IRL - Jovan
2. Vaše godine - 15
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosek online po danu - 6+ sati
5. Vaš Discord - jox0459
6. Vaše ingame ime - Jox Obamaa
7. Vaš ID - 28283
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Imam bogato iskustvo u gang RP-u i dobro poznajem način funkcionisanja kriminalnih organizacija na serveru. Proveo sam dosta vremena u Ballas gang-u i drugih sličnih organizacija, tako da razumem kako treba da izgleda organizovana i aktivna organizacija . Kao lider, mogu usmeriti organizaciju da se razvija kroz kvalitetan RP, timski rad i aktivno učešće u događajima na serveru.
2.2 Kao bivši član više kriminalnih organizacija, poznajem strukturu, funkcionisanje i stil RP-a koji je potreban da Ballas bude ozbiljna i poštovana organizacija. Želim da iskoristim to iskustvo da unapredim kvalitet RP-a unutar genga.
2.3Imam konkretan plan za rad organizacije – od regrutacije i treninga, do učešća u eventima, zonama i roleplay scenama. Cilj mi je da Ballas Gang ima prepoznatljiv stil i reputaciju.Verujem u snagu tima. Kao lider želim da motivišem članove, uvedem disciplinu, ali i RP koji je zabavan i ozbiljan. Već imam mali core team sa kojim bih započeo organizaciju od prvog dana.
Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Svi clanovi koji zele da udju u organizaciju bice detaljno ispitani RP pravila i time cemo spreciti da nasi clanovi organizacije krse pravila grada. Ja i Co-leaderi bi pratili rad i trud svakog clana organizacije i davali bi im unapredjenje i bonuse i to bi ih motivisalo da budu sto aktivniji i tako bi nasi clanovi unapredjivali aktivnost organizacije.
Ovo bi bili rankovi:
1. Suspend – Član pod suspenzijom koji je kaznjen bez aktivnosti i prava.
2. Newbie – Početnik u gangu, uči pravila i osnovni RP.
3. Ghetto Boy – Borac na terenu, učestvuje u sukobima i patrolama.
4. Ghetto Man – Čisti teritorije, uklanja neprijatelje i probleme.
5. Ghetto Team Leader – Vodi manje timove u RP misijama i sukobima.
6. Grafiti Rookie– Novi član grafiti sektora, uči obeležavanje teritorija.
7. Grafiti Soldier – Iskusniji grafiter, uklanja grafite neprijatelja.
8. Grafiti Team Leader – Koordinira grafiti tim, organizuje akcije i zaštitu teritorije.
9. Turfer – Specijalista za zauzimanje i čuvanje turf teritorija.
10. O.G. – Iskusni član, mentor i stub bande.
11.Under Boss– Zamenik lidera za posebne zadatke i vođenje operacija.
12. Co-Leader– Glavni zamenik lidera, upravlja organizacijom u odsustvu vođe.
13. GODFATHER – Lider Ballas genga, donosi ključne odluke i vodi celu organizaciju.
2. Vaše godine - 15
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosek online po danu - 6+ sati
5. Vaš Discord - jox0459
6. Vaše ingame ime - Jox Obamaa
7. Vaš ID - 28283
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Imam bogato iskustvo u gang RP-u i dobro poznajem način funkcionisanja kriminalnih organizacija na serveru. Proveo sam dosta vremena u Ballas gang-u i drugih sličnih organizacija, tako da razumem kako treba da izgleda organizovana i aktivna organizacija . Kao lider, mogu usmeriti organizaciju da se razvija kroz kvalitetan RP, timski rad i aktivno učešće u događajima na serveru.
2.2 Kao bivši član više kriminalnih organizacija, poznajem strukturu, funkcionisanje i stil RP-a koji je potreban da Ballas bude ozbiljna i poštovana organizacija. Želim da iskoristim to iskustvo da unapredim kvalitet RP-a unutar genga.
2.3Imam konkretan plan za rad organizacije – od regrutacije i treninga, do učešća u eventima, zonama i roleplay scenama. Cilj mi je da Ballas Gang ima prepoznatljiv stil i reputaciju.Verujem u snagu tima. Kao lider želim da motivišem članove, uvedem disciplinu, ali i RP koji je zabavan i ozbiljan. Već imam mali core team sa kojim bih započeo organizaciju od prvog dana.
Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Svi clanovi koji zele da udju u organizaciju bice detaljno ispitani RP pravila i time cemo spreciti da nasi clanovi organizacije krse pravila grada. Ja i Co-leaderi bi pratili rad i trud svakog clana organizacije i davali bi im unapredjenje i bonuse i to bi ih motivisalo da budu sto aktivniji i tako bi nasi clanovi unapredjivali aktivnost organizacije.
Ovo bi bili rankovi:
1. Suspend – Član pod suspenzijom koji je kaznjen bez aktivnosti i prava.
2. Newbie – Početnik u gangu, uči pravila i osnovni RP.
3. Ghetto Boy – Borac na terenu, učestvuje u sukobima i patrolama.
4. Ghetto Man – Čisti teritorije, uklanja neprijatelje i probleme.
5. Ghetto Team Leader – Vodi manje timove u RP misijama i sukobima.
6. Grafiti Rookie– Novi član grafiti sektora, uči obeležavanje teritorija.
7. Grafiti Soldier – Iskusniji grafiter, uklanja grafite neprijatelja.
8. Grafiti Team Leader – Koordinira grafiti tim, organizuje akcije i zaštitu teritorije.
9. Turfer – Specijalista za zauzimanje i čuvanje turf teritorija.
10. O.G. – Iskusni član, mentor i stub bande.
11.Under Boss– Zamenik lidera za posebne zadatke i vođenje operacija.
12. Co-Leader– Glavni zamenik lidera, upravlja organizacijom u odsustvu vođe.
13. GODFATHER – Lider Ballas genga, donosi ključne odluke i vodi celu organizaciju.