Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37049
Players nickname
Nikola Floo
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Jul 16, 2025
Time
3:45
Proofs
https://imgur.com/a/H4px1ay

Nikola floo

Player
Player
Postovana administracijo, krao sam kola i dok sam bio u animaciji kradje kola neki lik je prisao i udario me zbog toga se izgubila animacija i u tom trenutku je dosao admin i video da nemam animaciju i dobio sam ban 3 dana. Nadam se da mozete da me unbanate zato sto ovo nije moja greska. Ja ne mogu da vratim animaciju kad me neko udari zbog toga mislim da sam bez razloga kaznjen.Hvala na ukazanom vremenu.

Nikola floo

Player
Player
Zaboravio sam da napisem da je posle moj drug pricao sa njim i reko je da nije bio tu od pocetka situacjie i nije mogao da zna da li je to istina.

Luii Alcapone

Player
Player
Zaboravio sam da napisem da je posle moj drug pricao sa njim i reko je da nije bio tu od pocetka situacjie i nije mogao da zna da li je to istina.
jeste stvarno ja sam slucajno dosao kad je krao i udario njega i u tom trenutku se animacija izgubila i kako kaze zajcev nije bio tu kao od pocetka pa ne zna dal sam ga udario svakako ta animacija nije mogla da se prekine on sam da je prekine vec neko da ga slucajno udari kao sto sam ja to slucajno uradio mislim da je ovo jedna velika glupost kao sto sam rekao i zajcevu jer decko nije mogao da vrati animaciji niti je on prekinuo animaciju svakako hvala na procitanoj zalbi i nadam se da ce te mu skinuti ban za ovu glupost ogromnu jer mislim da nije pravedno kaznjen

Luii Alcapone

Player
Player
jeste stvarno ja sam slucajno dosao kad je krao i udario njega i u tom trenutku se animacija izgubila i kako kaze zajcev nije bio tu kao od pocetka pa ne zna dal sam ga udario svakako ta animacija nije mogla da se prekine on sam da je prekine vec neko da ga slucajno udari kao sto sam ja to slucajno uradio mislim da je ovo jedna velika glupost kao sto sam rekao i zajcevu jer decko nije mogao da vrati animaciji niti je on prekinuo animaciju svakako hvala na procitanoj zalbi i nadam se da ce te mu skinuti ban za ovu glupost ogromnu jer mislim da nije pravedno kaznjen
i iskreno bas nema smisla ovaj ban ako dobije ban za ovo a on nije nista uradio niti je mogao da prekine animaciju niti da je vrati on ako mu za ovo ostane ban ovo je jako velika glupost za ovaj server iskreno jer ja da sam dobio ban za ovo meni ne bi bilo dobro jer po meni je on dobio ban bez razloga tako sam rekao zajcevu isto kad sam ga pozvao nakon sto je decko dobio ban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom