Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
73383
Players nickname
vlady dady
Administrators nickname
Aldin verstrappen
Date
Jul 16, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/smAOXkd

DOVLA_17

Player
Player
Poštovani, Pišem ovu žalbu jer sam banovan zbog navodne kazne pravila GP 1.1 , ali iskreno –nikom nikad nisam davao moj account . Napravio sam pauzu od 2-3 meseca, i danas, kada sam pokušao da se ponovo ulogujem, dočekala me je poruka o permanentnom banu. To me je iznenadilo jer uopšte nisam bio aktivan, niti sam pravio nove naloge a ni delio. Jedina stvar koju mogu da povežem sa ovim jeste to što sam više puta sero screan na Discordu sa drugarima i porodicom dok sam ulazio na Grand, i slučajno otkrivao šifru. Moguće je da je neko od njih iskoristio moj nalog bez mog znanja . Nisam imao lošu nameru niti sam svesno kršio pravila. Poštujem server i rad admin tima i iskreno bih voleo da dobijem drugu šansu. Na kraju, želim da napomenem da su mi drugar(i) pomogli da napišem ovaj appeal, jer nisam znao kako pravilno da formulišem sve. Spreman sam da pružim sve dodatne informacije i da sarađujem ako bude potrebno. Hvala unapred na razumevanju. Srdačno, vladimir

Status
Not open for further replies.
Top Bottom