Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

MIKI_3810

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL:Mihailo
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5+ sati
5. Vaš Discord: mihailo38.
6. Vaše ingame ime: MiKi Vercetti
7. Vaš ID: 61474

Dodatne informacije:

1. San Andreas Highway Patrol(SAHP)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.
Želim da postanem lider SAHP-a jer smatram da ova organizacija ima ogroman potencijal koji do sada nije u potpunosti iskorišćen. Moj cilj je da stvorim čvrstu, disciplinovanu strukturu koja će profesionalno reagovati u svakoj situaciji – od patrola i saobraćajnih kontrola, do ozbiljnih akcija. SAHP mora biti više od samo 'druga policija', već elitna jedinica zadužena za bezbednost autoputeva i realan RP. Uz dobru organizaciju, motivaciju članova i česte obuke, verujem da mogu da dovedem SAHP do najvišeg nivoa efikasnosti i poštovanja na serveru.

2.
Tokom dosadasnjeg truda u organizacijama shvatio sam mnogo toga o timskom radu. Smatram da imam sve osobine koje su potrebne dobrom lideru – odgovornost, strpljenje, organizovanost i sposobnost da vodim ovakvu organizaciju . Znam kako da motivišem ljude, podelim zadatke i rešavam konflikte na civilizovan način.Planiram da postavim jasnu hijerarhiju, da organizujem interne obuke, ocenjivanje rada i nagrade za najbolje.

3.
Lider mora da bude neko ko zna kako da reaguje kad nastane haos – tokom jurnjava, pucnjava ili masovnih RP situacija. Imam sposobnost da brzo analiziram situaciju, podelim zadatke i donesem odluku bez panike, što je ključno za jedinicu kao što je SAHP. Neću biti samo vođa ‘na papiru’, već neko ko će biti uz svoj tim na terenu, voditi primerom i rešavati stvari kroz akciju.

3.Vas savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji.
Planiram da uvedem regrutaciju koja ce biti 2 puta nedeljno ,kako bismo konstantno pružili priliku novim igračima da se razvijaju kroz medicinski RP. Za svaku regrutaciju pomagace mi moje kolege koje su HIGHT COMMAND.
Vazno za zapošljavanje
Minimalno OOC godine:10
Minimalno IC godine:7
Da nema dosije
Da nema tetovaže

KODOVI

10-1 Sve slobodne patrole da dodju u bazu
10-2
Negativno
10-3 Tišina na radio
10-4 Potvrdno
10-5 Ponoviti poslednji prenos
10-6 Zanemari poslednji prenos
10-7 Pauza
10-8 Vracanje sa pauze
10-9 Ranjen kolega
10-10 Pucanje u toku
10-11 Pljačka u toku
10-14 Specijalna uniforma
10-20 Trenutna lokacija
10-33 Potrebna podrska
10-35 Ranjen gradjanin
10-99 Situacija je zavrsena
Status 1 Prijava smene

Status 2 Odjava smene

RANKOVI I CINOVI
1. Suspend 72h
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Oficir na obuci
5. Slep služba
6. Serif Oficir I
7. Serif Oficir II
8. Serif Oficir III
8. Senior Oficir I
9. Senior Oficir II
10. Senior Oficir III
11. Serif I
12. Serif II
13. Serif III
14. Mladji inspektor
15. Inspektor
16. Visi inspektor
17. SAJ regrut
18. SAJ operativac
19. SAJ specijalac
20. Nadzornik
21. Glavni inspektor
22. Komadant SAJ
23. Supervizor
24. Deputy head of department
25. Head of department
26. Kapetan
27. Savetnik Drzavnog serifa
28. Asistent Drzavnog serifa
29. Zamenik Drzavnog serifa
30. Državni Serif

MIKI_3810

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL:Mihailo
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5+ sati
5. Vaš Discord: mihailo38.
6. Vaše ingame ime: MiKi Vercetti
7. Vaš ID: 61474

Dodatne informacije:

1. San Andreas Highway Patrol(SAHP)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.
Želim da postanem lider SAHP-a jer smatram da ova organizacija ima ogroman potencijal koji do sada nije u potpunosti iskorišćen. Moj cilj je da stvorim čvrstu, disciplinovanu strukturu koja će profesionalno reagovati u svakoj situaciji – od patrola i saobraćajnih kontrola, do ozbiljnih akcija. SAHP mora biti više od samo 'druga policija', već elitna jedinica zadužena za bezbednost autoputeva i realan RP. Uz dobru organizaciju, motivaciju članova i česte obuke, verujem da mogu da dovedem SAHP do najvišeg nivoa efikasnosti i poštovanja na serveru.

2.
Tokom dosadasnjeg truda u organizacijama shvatio sam mnogo toga o timskom radu. Smatram da imam sve osobine koje su potrebne dobrom lideru – odgovornost, strpljenje, organizovanost i sposobnost da vodim ovakvu organizaciju . Znam kako da motivišem ljude, podelim zadatke i rešavam konflikte na civilizovan način.Planiram da postavim jasnu hijerarhiju, da organizujem interne obuke, ocenjivanje rada i nagrade za najbolje.

3.
Lider mora da bude neko ko zna kako da reaguje kad nastane haos – tokom jurnjava, pucnjava ili masovnih RP situacija. Imam sposobnost da brzo analiziram situaciju, podelim zadatke i donesem odluku bez panike, što je ključno za jedinicu kao što je SAHP. Neću biti samo vođa ‘na papiru’, već neko ko će biti uz svoj tim na terenu, voditi primerom i rešavati stvari kroz akciju.

3.Vas savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji.
Planiram da uvedem regrutaciju koja ce biti 2 puta nedeljno ,kako bismo konstantno pružili priliku novim igračima da se razvijaju RP. Za svaku regrutaciju pomagace mi moje kolege koje su HIGHT COMMAND.
Vazno za zapošljavanje
Minimalno OOC godine:10
Minimalno IC godine:7
Da nema dosije
Da nema tetovaže

KODOVI

10-1 Sve slobodne patrole da dodju u bazu
10-2
Negativno
10-3 Tišina na radio
10-4 Potvrdno
10-5 Ponoviti poslednji prenos