Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Deda Spira

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Ognjn
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GTM+1
4. Prosjek online po danu 6h
5. Vaš Discord spira_99
6. Vaše ingame ime Deda Spira
7. Vaš ID 38669

Dodatne informacije

1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Posvecenost:
Oduvek sam bio posvećen prema svemu što radim, siguran i uveren u svoje odluke. Smatram da SAHP ima glavnu ulogu koja utiče na bezbednost u gornjem delu Los Santosa. Sa velikim strpljenjem, moj HC tim i ja bi pomagali novim clanovima organizacije pomocu obuka, koje bi trajale sve dok clanu ne bude jasno.

2.2 Iskustvo:
Oduvek sam u state organizacijama i bio HC u istim, a sada bih zeleo da se oprobam na mestu lidera. Moj HC tim cini velik broj iskusnih ljudi koji su vec bili na ovim pozicijama i znaju sta trebaju da rade, kako bi ucinili organizaciju boljom.

2.3 Komunikativnost i odnosi
Da bi organizacija dostigla maksimalni kvalitet potreban je dobar odnos sa kolegama.
🚓-LSPD/FIB/GOV
-Sa kolegama iz LSPD-a, GOV-a i FIB-a isli bi redovno na akcije, imali sastanke i dobar odnos.
🚑- EMS
- EMS bi u svakom trenutku mogao da radi proveru zdravlja nad SAHP-om da bi bili uvereni da su sve nase kolege zdrave i spremne za rad. Ukoliko bi im trebala pomoc oko provera lica, SAHP bi uvek bio tu da pomogne.
🪖-
NG
-Ako bi kolegam iz NG falilo ljudstva, SAHP bi uvek bio tu da im pomogne na kapijama.
Uvek bi minimalno dva patrolna vozila pomagala NG-u za isporuku municije do nase stanice radi vece bezbednosti.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Patrole
Svako ko je slobodan bio bi poslat u patrolu sa jos jednim kolegom. Trudio bih se da uvek minimalno tri patrole patroliraju po autoputevima, Sandy Shores-u i Paleto Bay-u.
3.2 Sastanci
Sa svim state organizacijama imali bi odredjeni broj sastanaka nedeljno u zavisnosti od stanja u drzavi.
Na sastanke bi isli iskusni i komunikativni ljudi radi lakseg sporazumevanja sa ostalim state organizacijama.

3.3 Zaposljavanje
Svaki aktivan gradjanin imao bi priliku da se zaposli u SAHP-u pomocu regrutacije koja bi se odrzavala skoro svakog dana u zavisnosti od broja clanova ili putem aplikacija/transfera
3.4 Ozbiljnost organizacije
Tokom radnog vremena nebi bilo mesta za neprofesionalno ponasanje i neozbiljnost. Ozbiljnost bi bila na prvom mestu, a u slobodno vreme bi bilo dozvoljeno zezanje ali u umerenim kolicinama.
3.5 Bonusi
Bonuse bih delio po aktivnosti i zasluzi. Birao bih najaktivnijeg clana nedelje i on bi dobio veci bonus u vidu nagrade.

Kriterijumi za zaposljavanje u SAHP-u :
Minimalne godine IC 7
Minimalne godine OC 15
Dozvola za oruzije (obavezno)
Komunikativnost
Poznavanje pravila grada
Kodovi:

10-1- Poziv nazad u stanicu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu u dvorištu stanice.
10-2- Negativno.
10-3- Prekid komunikacije/Tišina na Radiu.
10-4- Potvrđeno/Primljeno/Potvrdno
10-5- Ponovite poslednji prenos.
10-6- Zanemarite poslednji prenos.
10-7- Odlazak na pauzu.
10-8-Povratak sa pauze.
10-10- Pucnjava u toku.
10-14-Specijalna uniforma.
10-20- Lokacija.
10-21- Provera rada.
10-33-Potrebna podrska na lokaciji.
10-99- Situacija gotova/završena.
Kod A- Pad igre.
Kod B- F8+U.

Rankovi:

30.Državni šerif
29. Zamenik državnog šerifa
28. Asistent državnog šerifa
27. Komandir stanice
26. Supervizor
==============HIGH COMMAND==============
25. Komandant P.O.
24. Zam. komandira stanice
23. Glavni inspektor
22. Komandant S.A.J jedinice
21. Zamenik komandanta S.A.J jedinice
20. Zamenik glavnog inspektora
19. Zamenik komandanta P.O.
18. Instruktor
==============HIGH STAFF==============
17. S.A.J Agent
16. Stariji inspektor
15. Inspekotr
14. Mlađi inspektor
13. Stariji Šerif
12. Šerif
11. Mlađi Šerif
10.Patrolni Oficir III
9. Patrolni Oficir II
8. Patrolni Oficir I
7. Pauk servis
6. Oficir na obuci
5. Portir
4. Čistačica
3. Suspend 48H
2. Suspend 24H
1. Tek ubačen​

Mixa Lacoste

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za SAHP koji će se dešavat u Petak 18/07/2025 u 18:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom