Postovana administracijo ovaj gospodin me je pratio duze vreme i udarao kolima od moja kola tad mi nije bila upaljena kamerica i kad sam stao da ga pitam zasto to radi izasao je iz kola i krenuo da puca na mene bez brojanja ispred elektrane. Kada sam uspeo malo da mu pobegnem uspeo sam da upalim kamericu da bi ga okacio jer to namerno radi. Prvo je dosao krenuo da me puca bez brojanja pa kad sam mu rekao da cu ga kaciti jer ne broji i puca krenuo je da broji i rekao je da se sklonim od njega kao sto sam i uradio kad sam usao u green zonu krenuo je da me puca sto ne sme da radi jer je prekrsio pravilo P.Z.Z.1.1 nakon toga je dosao do mene i opsovao mi je majku recenicom jebem ti materi usta onda je krenuo mami ti svrsim al je stao na pola recenice i posle svega toga posle prekrsena dva pravila gospodin je krenuo i da pije magnezijum govoreci rec forum sto je prekrsio pravilo MG. Molim vas da se ovo kazni najstrozom merom jer ubijanje u green zoni udaranje kola od kola psovanje moje majke koja me je rodila i pijenje magnezijuma mislim da decko ako ne postuje ovo ne postuje sigurno dosta stvari ovde na ovom divnom serveru i igra roleplay samo da bi ga unistavao hvala i srdacan pozdrav.