1. Vaše ime IRL : Trifun
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT + 2
4. Prosjek online po danu : 4-10h
5. Vaš Discord : ilijadaimond.
6. Vaše ingame ime : Ilija Daimond
7. Vaš ID : 47371
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT + 2
4. Prosjek online po danu : 4-10h
5. Vaš Discord : ilijadaimond.
6. Vaše ingame ime : Ilija Daimond
7. Vaš ID : 47371
Dodatne informacije:
1. Lider za... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Lider za... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Iskustvo u upravljanju kompleksnim operacijama: Moje iskustvo u GOVU NGU LSPDU opremilo me s vještinama upravljanja i koordinacije u stresnim situacijama. Kroz rukovođenje timovima i donošenje brzih odluka, dokazao sam svoju sposobnost za vođenje velikih operacija.
- Analitičke sposobnosti i strategijsko razmišljanje: Razvijao sam analitičke sposobnosti i strategijsko razmišljanje u rješavanju složenih situacija kao što su sigurnosne prijetnje i krizni scenariji. Moja sposobnost procjene situacija i pravovremeno donošenje strategijskih odluka ključna je za uspješno vođenje jedinica.
Etika i integritet: Moja predanost javnoj službi kroz GOV NGU LSPD uvijek je bila vođena visokim moralnim standardima i poštovanjem zakona. Moji principi integriteta čine me pouzdanim vođom koji može inspirirati povjerenje i voditi timove prema postizanju zajedničkih ciljeva.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Kao lider SAHP-a na Grand RP-u, poboljšaću roleplay cele organizacije kroz nekoliko ključnih koraka.
Najpre ću razviti ozbiljan IC identitet svog lika –serif koji je strog, profesionalan i dosledan pravilima zakona. Vodim se idejom da lider mora biti primer svima, pa ću u svakoj situaciji ostajati u karakteru i koristiti pravi policijski način komunikacije, uključujući radio kodove, formalni govor i ponašanje primereno visokom činu.
Uvešću jasnu hijerarhiju i sistem odgovornosti. Svaki član će imati definisanu ulogu, a napredovanje će zavisiti od aktivnosti, RP kvaliteta i poštovanja procedura. Organizovaću redovne RP treninge – uključujući zaustavljanje vozila, hapšenja, pretres, rad sa civilima, pisanje zapisnika i saradnju sa drugim frakcijama. Biće jasno šta znači kvalitetan RP i kako se očekuje da se svaki pripadnik SAHP-a ponaša.
Takođe ću uvesti RP dokumentaciju. Svaka patrola, akcija ili hapšenje biće zabeleženi kroz izveštaje i zapisnike. Pretresi i racije neće se više raditi bez IC naloga – želim da SAHP izgleda kao prava, profesionalna institucija.
Organizovaću redovne kontrole autoputeva, RP blokade, obezbeđenja važnih puteva, pa čak i saradnje sa novinarima radi podizanja javnog ugleda SAHP-a. Fokusiraću se na RP saradnju sa LSPD-om, FIB-om i sudijama, kako bi naš rad imao smisla i težinu.
Uvešću i internu RP motivaciju – činovi, pohvale, discipline – sve u IC formatu. Time ću stvoriti osećaj odgovornosti, pripadnosti i RP dinamike u timu.
Moj krajnji cilj biće da SAHP postane najrealističnija, najorganizovanija i najpoštovanija frakcija na serveru, prepoznatljiva po kvalitetnom RP-u, a ne samo po uniformama i vozilima. Roleplay će kod nas uvek biti na prvom mestu.
1. Suspend 72h
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Oficir na obuci
5. Slep služba
6. Serif Oficir I
7. Serif Oficir II
8. Serif Oficir III
8. Senior Oficir I
9. Senior Oficir II
10. Senior Oficir III
11. Serif I
12. Serif II
13. Serif III
14. Mladji inspektor
15. Inspektor
16. Visi inspektor
17. SAJ regrut
18. SAJ operativac
19. SAJ specijalac
20. Nadzornik
21. Glavni inspektor
22. Komadant SAJ
23. Supervizor
24. Deputy head of department
25. Head of department
26. Kapetan
27. Savetnik Drzavnog serifa
28. Asistent Drzavnog serifa
29. Zamenik Drzavnog serifa
30. Državni Serif
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Kao lider SAHP-a na Grand RP-u, poboljšaću roleplay cele organizacije kroz nekoliko ključnih koraka.
Najpre ću razviti ozbiljan IC identitet svog lika –serif koji je strog, profesionalan i dosledan pravilima zakona. Vodim se idejom da lider mora biti primer svima, pa ću u svakoj situaciji ostajati u karakteru i koristiti pravi policijski način komunikacije, uključujući radio kodove, formalni govor i ponašanje primereno visokom činu.
Uvešću jasnu hijerarhiju i sistem odgovornosti. Svaki član će imati definisanu ulogu, a napredovanje će zavisiti od aktivnosti, RP kvaliteta i poštovanja procedura. Organizovaću redovne RP treninge – uključujući zaustavljanje vozila, hapšenja, pretres, rad sa civilima, pisanje zapisnika i saradnju sa drugim frakcijama. Biće jasno šta znači kvalitetan RP i kako se očekuje da se svaki pripadnik SAHP-a ponaša.
Takođe ću uvesti RP dokumentaciju. Svaka patrola, akcija ili hapšenje biće zabeleženi kroz izveštaje i zapisnike. Pretresi i racije neće se više raditi bez IC naloga – želim da SAHP izgleda kao prava, profesionalna institucija.
Organizovaću redovne kontrole autoputeva, RP blokade, obezbeđenja važnih puteva, pa čak i saradnje sa novinarima radi podizanja javnog ugleda SAHP-a. Fokusiraću se na RP saradnju sa LSPD-om, FIB-om i sudijama, kako bi naš rad imao smisla i težinu.
Uvešću i internu RP motivaciju – činovi, pohvale, discipline – sve u IC formatu. Time ću stvoriti osećaj odgovornosti, pripadnosti i RP dinamike u timu.
Moj krajnji cilj biće da SAHP postane najrealističnija, najorganizovanija i najpoštovanija frakcija na serveru, prepoznatljiva po kvalitetnom RP-u, a ne samo po uniformama i vozilima. Roleplay će kod nas uvek biti na prvom mestu.
1. Suspend 72h
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Oficir na obuci
5. Slep služba
6. Serif Oficir I
7. Serif Oficir II
8. Serif Oficir III
8. Senior Oficir I
9. Senior Oficir II
10. Senior Oficir III
11. Serif I